UUSIMMAT

Viikon tekniikkauutiset: Turhia ominaisuuksia ja uusia näytönohjaimia

27.05.2018 11:17 | Muropaketin toimitus

Kuluneen viikon aikana tekniikkauutisten otsikoissa on nähty muun muassa huhuja uusista näytönohjaimista sekä vertailua eri älypuhelimien kameroista.

Viimeisin viikko on ollut varsinaisten tuotejulkistusten kannalta melko hiljainen. Sen sijaan tietotekniikkaa koskevissa otsikoissa on nähty tulevia suorittimia sekä näytönohjaimia koskevia huhuja. Mobiilipuolella uudet julkistukset keskittyivät LG:n Q7-malleihin.

NVIDIAlta luvassa uusi lippulaivanäytönohjain heinäkuussa

Tom’s Hardwaren anonyymeihin lähteisiin perustuva tieto kertoo, että uudet näytönohjaimet olisivat nimenomaan kuluttajamarkkinoiden uudet lippulaivat, ja ne perustuisivat Turing-arkkitehtuuriin.

Intelin 8-ytiminen Coffee Lake -prosessori ilmaantui SiSoft Sandran tietokantaan – lisätietoa luvassa Computexissa?

Inteliltä on pitkään odotettu 8-ytimistä prosessoria tyypillisiin kuluttajahintaluokkiin. Prosessorista odotetaan vastausta AMD Zen-prosessoreille.

Muropaketti tutustui New Yorkissa Acerin uutuuksiin: Tehoa kannettaviin ja muokattavuutta pelihiiriin

Acerin vuotuinen tuotejulkistustapahtuma järjestettiin jälleen keskiviikkona New Yorkissa. Muropaketti käväisi ottamassa välittömästi pikatuntumat mielenkiintoisimmista uutuuksista.

LG julkisti uudet Q7, Q7+ ja Q7α -älypuhelimet

LG on julkaissut uudet, älypuhelimien keskiluokkaan sijoittuvat Q7, Q7+ ja Q7α  -älypuhelimet. Kaikista malleista löytyy 5,5-tuumainen, 2160 x 1080 -resoluutiolla toimiva FullVision-näyttö, mutta laitteet eroavat toisistaan muiden ominaisuuksien puolesta.

Sokkotesti: Minkä älypuhelimen kameran ottama kuva miellyttää silmääsi eniten?

YouTube-käyttäjä Marques Brownlee on järjestänyt kanavallaan lippulaivamallien sokkotestin, jolla voit testata, minkä älypuhelimen ottama kuva miellyttää omaa silmään. Testiin osallistuivat Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Applen iPhone X, Samsungin Galaxy S9+ ja Googlen Pixel 2 XL.

Tästä syystä OnePlus 6 ei sisällä mahdollisuutta langattomalle lataukselle – ”turha ominaisuus”

OnePlussan mukaan langaton lataus ei ole tarpeeksi hyödyllinen tai tarpeellinen ominaisuus suurimmalle osalle käyttäjistä, jotta se olisi sisällytetty OnePlus 6:een.

Muropaketin uusimmat