Uusimmat

Bugeista kritisoidun Kingdom Come: Deliverancen luvataan saavan korjauksia parin viikon päästä

16.02.2018 09:48 Muropaketin toimitus

Warhorse Studios julkaisee muutaman viikon päästä korjauksia tuovan päivityksen toimintaroolipeliinsä. Jatkossa luvassa on myös muutos kritisoituun tallennusjärjestelmään ja helpotusta tiirikointiin.

Alkuviikosta julkaistu, keskiajalle sijoittuva toimintaroolipeli Kingdom Come: Deliverance on saanut osakseen runsaasti kritiikkiä teknisestä toteutuksesta ja pelaamista häiritsevistä bugeista. Eilen julkaistussa Muropaketin arviossa kriitikkomme kirjoittaa viimeistelemättömästä pelistä näin:

”Ilman arvostelutehtävää olisin lopettanut pelaamisen tunnin kohdalla. Hidastempoiseen peliin pitäisi päästä syventymään ilman jatkuvia bugeja ja teknisiä ongelmia, eivätkä järjetön tallennusjärjestelmä, runsaat välivideot ja yksi pelihistorian tylsimmistä päähenkilöistä auta asiaa yhtään.”

Nyt pelikehittäjä Warhorse Studios onkin luvannut korjauksia kunnianhimoiseen peliinsä. VG24/7 kertoo, että pelin ohjaaja Daniel Vávra on luvannut kehittäjien muuttavan kankeaa tallennusjärjestelmää, sekä helpottavan vaikeaksi koettua lukkojen tiirikointia. Alla olevassa twiitissä ohjaaja toteaa studion muuttavan pelissä ”muutamaa” muutakin asiaa.

VG24/7 kertookin, että Kingdom Come: Deliverancen on luvattu saavan pelibugeja korjaavan päivityksen parin viikon kuluttua. Pelissä on havaittu suuri ongelmia esimerkiksi ruudunpäivityksen ja tekstuurien lataamisen kanssa. Lisäksi esimerkiksi pelin NPC-hahmot kärsivät pahoista bugeista, ja lataaminen jäädyttää silloin tällöin koko pelin.

Kingdom Come: Deliverance on saatavilla PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Muropaketti palaa uusien päivitysten myötä testaamaan, onko kiinnostavasta roolipelistä saatu pelikelpoisempaa.