Uusimmat

Call of Duty: Black Ops 4:n luotiliivi herätti kritiikkiä beta-testissä – Treyarch ei ainakaan vielä ryhdy tekemään muutoksia

07.08.2018 11:30 Muropaketin toimitus

Call of Duty: Black Ops 4:n ensimmäinen beta-testi järjestettiin viikonloppuna PlayStation 4:llä. Eniten kritiikkiä herättivät uusi luotiliivi, sekä ruudunpäivitysongelmat.

Lokakuussa ilmestyvää Call of Duty: Black Ops 4:ää päästiin testaamaan ensimmäistä kertaa beta-testissä viime viikonloppuna. PlayStation 4:llä järjestetty kolmipäiväinen testi synnytti jonkin verran kritiikkiä, johon Treyarch Studiosin kehittäjät ovat ehtineet osin jo vastatakin.

Yksi eniten närää herättäneistä ominaisuuksista oli uuden Gear-varustekategorian luotiliivi (Body armour). Vaikka luotiliiviä ei saa pelissä korjattua, koettiin sen antavan epäreilun ylivoima-aseman ensimmäiseen kohtaamiseen respawnin jälkeen.

Kun betaa oli kestänyt alle vuorokausi, Treyarch vastasi VG24/7:n mukaan kritiikkiin toteamalla, ettei heillä vielä ole tarpeeksi dataa, jonka perusteella tehdä muutoksia varusteisiin.

”Tiedämme, että Gear-kategoria on uusi ja siihen kuuluu sisältöä, joka on Perk-kykyjä voimakkaampaa”, Treyarchilta todetaan. ”Sen vuoksi meidän on tärkeä päästä näkemään runsaasti Create-a-Class -sisältöä pelissä ja runsaasti dataa pelaajien suoriutumisesta tällä sisällöllä, ennen kuin ryntäämme tekemään mitään muutoksia.”

Lisäksi Black Ops 4:n valitettiin kärsivän muun muassa ruudunpäivitysongelmista. Treyarch kertoo löytäneensä näihin liittyviä bugeja ja työstävänsä parhaillaan ratkaisua.

Beta-testi jatkuu jo tämän viikon perjantaina, 10. elokuuta, ja tällä kertaa pelaamaan päästään myös PC:llä ja Xbox Onella. Peli ilmestyy virallisesti 12. lokakuuta.