Uusimmat

Cyberpunk 2077 on yksinpeli, mutta se saattaa saada myös moninpelin

18.06.2018 19:30 Muropaketin toimitus

Cyberpunk 2077 on ensisijaisesti yksinpelikokemus, mutta kehittäjien mukaan studiolla testaillaan myös moninpeli-ideoita.

CD Projekt Redin kehittämästä Cyberpunk 2077 -roolipelistä saatiin runsaasti lisätietoja viime viikolla järjestetyillä E3-messuilla, ja vaikka pelin julkaisupäivä on vielä hämärän peitossa, sen tiedetään myös ilmestyvän vielä nykyisen konsolisukupolven aikana. Nyt kehittäjien kerrotaan paljastaneen jälleen uuden, kiinnostavan yksityiskohdan.

Kuten VG24/7 kertoo, ovat kehittäjät paljastaneet pelidemoa toimittajille esitellessään, että Cyberpunk 2077 saattaa saada myös moninpelimoodin.

Tehtäväsuunnittelija Patrick Millsin mukaan pelistudiolla kokeillaan myös ideoita moninpeliin, mutta hän toteaa samaan hengenvetoon, etteivät kehittäjät halua luvata mitään asiasta. Ainakaan ilmestyessään peli ei siis tule sisältämään minkäänlaista moninpeliä.

”Julkaisussa keskitymme yksinpeliin. Sen haluamme tarjota”, Mills painottaa.

The Witcher -pelien tekijöiden odotettua Cyberpunk 2077 -peliä kehitetään PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Alta näet pelin E3-trailerin.