Uusimmat

Devil May Cry -ohjaaja haluaa tehdä ensimmäisen pelin uudelleen

15.03.2018 09:49 Muropaketin toimitus

Pelikehittäjä Hideki Kamiya vihjailee Twitterissä Capcomille, että olisi valmis tekemään uusintaversion alkuperäisestä Devil May Cry -pelistä.

Ensimmäiset kolme Devil May Cry -peliä ilmestyivät toissapäivänä PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle remasteroituna kokoelmana, mutta kyseessä on vain HD-päivitys. Uusi HD Collection -paketti ei siis tarjoa muuta kuin pienen kasvojenkohotuksen alkuperäisille peleille, mutta täysmittainen uusintaversio olisi sekin mahdollinen – ainakin, jos sarjan alkuperäiseltä ohjaajalta kysytään.

Kuten Bleeding Cool raportoi, on Hideki Kamiya todennut Twitterissä olevansa kiinnostunut tekemään remake-version alkuperäisestä Devil May Crysta, joka ilmestyi aikanaan PlayStation 2:lle vuonna 2001.

”Jos tekisimme remaken ensimmäisestä DMC:stä, olemme varmoja, että siitä tulisi mahtavin hack and slash -peli ikinä”, Kamiya toteaa alla olevassa twiitissä. ”Kävisikö tämä, Capcom?”

Kuten twiittikin kertoo, ei Kamiya ole enää Devil May Cryn oikeudet omistavan Capcomin leivissä. Veteraanikehittäjä työskentelee nykyään muun muassa Bayonetta-peleistä tunnetulla PlatinumGamesilla, jonka hän perusti aikanaan Resident Evil -luoja Shinji Mikamin kanssa.

Kamiya on vihjaillut muistakin kiinnostavista projekteista tunnetuimpien peliensä tiimoilta. Häntä kiinnostaisi jopa tuoda Devil May Cryn ja Bayonettan sankarit yhteen samassa pelissä.