Uusimmat

Devil May Cryn ja Bayonettan ohjaaja haluaisi tuoda pelien sankarit yhteen

21.11.2017 14:24 Muropaketin toimitus

Bayonettan ja Devil May Cryn alkuperäinen ohjaaja Hideki Kamiya haluaisi yhdistää pelien sankarit omassa yhteispelissä. Tuoreen haastattelun mukaan häntä kiinnostaisi myös Okamin jatko-osan kehittäminen.

Japanilainen pelisuunnittelija Hideki Kamiya tunnetaan muun muassa Resident Evil 2:n (1998) ohjaajana, sekä Devil May Cry ja Bayonetta -sarjoista. Viimemmäksi Capcomin ja Platinum Gamesin entinen kehittäjä työsti Microsoft Studiosin Scalebound-toimintaroolipeliä, kunnes sen tuotanto lakkautettiin viime tammikuussa.

Nyt Kamiya on tuoreessa haastattelussa laukonut vanhoihin menestyspeleihinsä liittyviä ideoita, joiden toteuttamisesta hän olisi kiinnostunut. Siliconeran mukaan Kamiya kertoi japanilaisen Dengeki PlayStationin haastattelussa, että häntä kiinnostaisi tehdä esimerkiksi Devil May Cryn (2001) tai Viewtiful Joen (2003) uusintaversio.

Kamiya mainitsee mahdollisena myös jatko-osan vuoden 2006 Okamille, joka ilmestyy remasteroituna joulukuussa PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Jo mainittujen lisäksi Kamiya heittää myös idean todellisesta cross over -pelistä.

”Yhteistyö Danten ja Bayonettan välillä voisi myös olla hauskaa”, Kamiya toteaa.

”Parahin Capcom, jos se vain kävisi päinsä minun kanssani, autan teitä milloin vain”, Kamiya lähettää terveisiä entiselle työnantajalleen.

Hideki Kamiyan edellinen julkaistu peli oli vuonna 2014 ilmestynyt Bayonetta 2. Kehittäjän uusista projekteista ei ole julkistettu tietoja.

Muropaketin uusimmat