Uusimmat

E3: Capcom julkisti pelisarjaa uudistavan Monster Hunter: Worldin

13.06.2017 20:02 Muropaketin toimitus

Capcom julkisti aamuisessa Sonyn E3-lähetyksessä uuden Monster Hunter: World -pelin.

Monster Hunter on Capcomin kehittämä toiminta-RPG. Perinteisesti varsinkin Japanissa suositun pelin ytimessä on co-op-pohjainen moninpeli, jossa pelaajat metsästävät pelimaailman hirviöitä.

Uusi Monster Hunter: World saattaa kuitenkin olla yksi suurimmista uudistuksista mitä pelisarja on koskaan kokenut, sillä Worldin myötä Monster Hunter -sarja nähdään nyt ensimmäistä kertaa myös PC:llä sekä Xbox One ja PlayStation 4 -konsoleilla. Tämä tarkoittaa, että aiemmin varsinkin käsikonsoleihin sekä PlayStation 2- konsoliin tukeutunut pelisarja nähdään tällä kertaa kokonaan uudenlaisessa graafisessa loistossa. Capcom on myös luvannut Monster Hunter: Worldin sisältävän avoimen, saumattoman pelimaailman, minkä johdosta tulevassa pelissä nähtävien lataustaukojen määrä laskee merkittävästi.

Monster Hunter: World uudistaa myös tapaa, jolla pelin moninpeli toimii. Aiemmista Monster Huntereista poiketen pelaajat voivat nyt aloittaa pelitasojen pelaamisen soolona ja pyytää pelaajia liittymään mukaan jo käynnissä olevaan hirviöjahtiin ampumalla ilmaan soihtuja Monster Hunter -sarjalle uuden, niin sanotun ”drop-in” tekniikan myötä.

Monster Hunter: World julkaistaan PC:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle vuoden 2018 alkupuolella.

Monster Hunter World
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat