Uusimmat

E3: Kehittäjiä ei painostettu lisäämään battle royale -moodia Battlefieldiin – he keksivät sen itse

10.06.2018 20:40 Muropaketin toimitus

Julkaisija Electronic Arts ei ehdottanut battle royale -moodin lisäämistä Battlefield V:een. Kehittäjät kertovat keksineensä idean itse, koska moni studiolla pelaa genren pelejä.

Battle royale -pelit ovat räiskintäpelien uusin trendi, ja eilisiltana myös DICE paljasti, että syksyllä ilmestyvässä Battlefield V:ssä tulee olemaan oma battle royale -moodinsa. Tarkempia tietoja moodista ei vielä paljastettu, mutta GameSpotin mukaan on kuitenkin tiedossa, että uuden pelimoodin lisääminen oli kehittäjien oma idea.

”Valehtelisin jos sanoisin, ettei studiolla olisi ihmisiä, jotka pelaavat battle royale -pelejä paljon”, toteaa DICE:n luova johtaja Lars Gustavsson. ”Nautimme siitä. Se on hauskaa, ja se tuo uutta perspektiiviä.”

Gustavssonin mukaan julkaisija Electronic Arts ei siis pyytänyt battle royale -moodia peliin, vaan sen kehittäminen alkoi studion sisällä käydystä keskustelusta.

”On hyvä merkki, kun se nousee puhtaasta intohimosta”, Gustavsson luonnehtii ja toteaa, että moodiin liittyy ”paljon hyvää energiaa”.

Toiseen maailmansotaan sijoittuva Battlefield V ilmestyy 19. lokakuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.