Uusimmat

ENCEn Counter-Strike: Global Offensive -tiimissä kuohahti – pelaajat käänsivät selkänsä Aleksi ”allu” Jallille

15.12.2020 16:42 Muropaketin toimitus

Aleksi ”allu” Jalli puhui viime yönä HLTV:n podcastissa useista ENCEä koskevista aiheista, mukaan lukien Aleksi ”Aleksib” Virolaisen penkityksestä. ENCEn pelaajien mukaan kaikkea allun sanomaa ei kuitenkaan kannata pitää aivan totena.

Haastattelussa allu totesi, ettei Aleksib ollutkaan oikea pelaaja potkittavaksi ulos kokoonpanosta. Aleksibn penkityksen jälkeen ENCEn viisikko on uusiutunut allua lukuunottamatta kokonaan. Viimeisimpänä aktiivisesta kokoonpanosta lähti Jere ”sergej” Salo, joka kertoi syyksi motivaation puutteen ja alkavan asepalveluksen.

Sergej kommentoi allun live-esitystä Twitterin välityksellä ja kertoi, ettei allun puheita kannata uskoa sellaisenaan. Sergejn mukaan allu ei ole niin harmiton persoona kuin voisi odottaa, ja että sille on syynsä, miksi vuonna 2019 menestyneestä viisikosta vain allu edustaa enää ENCEä. Sergej ei kuitenkaan halunnut kertoa asiasta enempää, sillä sen käsittely ei kuulu Twitteriin ja koska kokonaisuuteen liittyy myös mielenterveydellisiä asioita.

Miikka ”SuNny” Kemppi puolestaan täydensi sergejtä toteamalla, että vaikka kaikki allun kertoma pitää paikkansa, ei allu kertonut vielä koko totuutta ENCEn tilanteesta. Sami ”xSeven” Laasanen uudelleentwiittasi sergjen twiitin ja Aleksib kiitti sergejtä asian tuomisesta esille. ENCEn uusimpiin pelaajiin kuuluva Joonas ”doto” Forss kommentoi asiaa Kummeli-sketsillä.

Vielä toistaiseksi ei tiedetä tarkalleen, mitä ENCEssä on oikein tapahtunut. Twiittien perusteella joukkueen riveissä ja sen ex-pelaajien keskuudessa on kuitenkin ollut huomattavat määrät eripuraa, syystä tai toisesta.