Uusimmat

Fallout 4 -kehittäjä paljasti sarjan easter egg -viittauksia, joita harva lienee tajunnut

22.07.2019 09:16 Muropaketin toimitus

Watch Dogs Legionin kehittäjä on paljastanut Twitterissä sarjan sisäkkäisiä easter egg -salaisuuksia, jotka hän piilotti aikanaan Fallout 4:ään.

Easter egg -salaisuudet viittaavat usein muihin peleihin, mutta monesti viittaukset voivat mennä pelaajilta ohi tai koko salaisuus jäädä löytymättä. Nyt Fallout 4:n parissa työskennellyt Joel Burgess on paljastanut peliin piilottamansa sisäkkäiset salaisuudet, joista kaikkia viittauksia on varmasti harvempi pelaaja tajunnut.

Kuten Burgess selittää alla olevissa twiiteissä, lisäsi hän peliin yksinkertaisen puzzlen, jolla avataan piilotettu ovi. Koodi tähän on 0451, mikä viittaa alunperin System Shock -peliklassikkoon.

Oven takaa löytyvästä huoneesta löytyy nimetty Magnum-käsiase, joka kantaa nimeä The Gainer. Tämä on viittaus pelikehittäjä Steve Gaynoriin, joka tunnetaan Gone Home ja Tacoma -indiepeleistä. Burgessin mukaan Gaynor on tunnustanut pitävänsä kyseisestä aseesta peleissä.

Lisäksi oven takaa löytyy myös viittaus pelilegenda Hideo Kojiman uraan, mutta mistään yksinkertaisest Metal Gear -viittauksesta ei ole kyse. Huoneesta löytyvä ruumis on aseteltu samalla tavalla kuin Kojiman varhaisessa Snatcher-pelissä, joka ilmestyi aikanaan vuonna 1988.

Burgess twiittasi myös pitkän ketjun easter egg -salaisuuksien piilottamisesta peleihin. Viestit näet asiasta uutisoivan Kotakun sivuilta.