Uusimmat

Fanien kampanja kantoi hedelmää: Gravity Rush 2:n serverit suljetaan vasta kesällä

14.01.2018 14:01 Muropaketin toimitus

Gravity Rush 2 sai lisää armonaikaa Sonylta. Pelin serverien sulkemista lykättiin peräti puolella vuodella.

PlayStation 4:n yksinoikeuspeli Gravity Rush 2 ilmestyi vasta vuosi sitten, tammikuussa 2017, mutta jo syyskuussa Sony ilmoitti pelien serverien sulkemisesta. Tuolloin kerrottiin, että serverit suljettaisiin 19. tammikuuta, eli jo ensi viikolla.

Nyt Polygon kertoo kuitenkin, että fanien pyyntöihin on vastattu, ja Sony on ilmoittanut lykkäävänsä serverien sulkemista. Hashtagilla #DontForgetGravityRush käyty fanikampanja on saanut Sonyn pyörtämään alkuperäisen päätöksensä, ja serverit suljetaankin vasta 18. heinäkuuta.

Gravity Rush 2 on yksinpeli, eikä se vaadi servereitä pelaamiseen, mutta peli sisältää mahdollisuudet esimerkiksi kuvien ja haasteiden jakamiseen verkossa. Näiden avulla voi myös avata pelinsisäisiä palkintoja, joten on ymmärrettävää, että fanit toivovat serverien pysyvän linjoilla mahdollisimman pitkään.

Painovoiman manipulointiin perustuva toimintaseikkailu Gravity Rush 2 sai pelimediassa positiivisen vastaanoton, mutta sen myyntimenestys on jäänyt kehnoksi. Peli kustantaa PlayStation Storessa 39,95€.