Uusimmat

Fanikampanja: Maailman vanhin pelitubettaja halutaan ikuistaa The Elder Scrolls VI:een

27.11.2018 10:50 Muropaketin toimitus

Pelaajakunnan rakastaman Shirley Curryn toivotaan päätyvän The Elder Scrolls VI:een pelihahmoksi, sillä hän ei välttämättä pysty enää itse peliä pelaamaan.

Shirley Curry on innokas pelaaja, jolla on hallussaan Guinnessin maailmanennätys vanhimpana pelitubettajana. 82-vuotias tubettaja tunnetaan Skyrim-videoistaan, ja hänen YouTube-kanavallaan on yli 400 000 tilaajaa.

Kun sitten The Elder Scrolls VI julkistettiin kesällä E3-messuilla, kävi Bethesdan julkistuksesta ilmi, että peliä saadaan odottaa vielä hyvän aikaa, todennäköisesti useita vuosia. Eurogamerin mukaan Curry kuvaili aikataulua ”naulaksi hänen arkkuunsa”.

”Kun Skyrim 6 ilmestyy, olen 88! Joten en varmaan pääse pelaamaan sitä”, Curry kirjoitti YouTube-kommentissa.

Curry on kuitenkin niin rakastettu hahmo Skyrimin pelaajakunnan keskuudessa, että nyt hänen seuraajansa (joita hän kutsuu ”lapsenlapsiksi”) ovat aloittaneet kampanjan tubettajan lisäämiseksi itse peliin. Kampanjalla on Change.orgissa jo yli 7 500 allekirjoitusta, ja siinä toivotaan, että Currysta tehtäisiin pelihahmo The Elder Scrolls VI:een.

Tämä ei olisi täysin ennenkuulumatonta Bethesda Game Studiosille, sillä vuonna 2011 kehittäjät ikuistivat syöpään menehtyneen faninsa Erik Westin tekemällä häneen perustuvan hahmon Erik the Slayerin Skyrimin maailmaan. Ei siis ole kaukaa haettua, etteikö pelistudio ottaisi ehdotusta vastaan.

Alta voit katsoa Shirley Curryn tuoreimman Skyrim-videon. Curry asuu Yhdysvaltain Virginiassa, ja hänellä on neljä lasta, yhdeksän lapsenlasta ja yksi lapsenlapsenlapsi.

Muropaketin uusimmat