Uusimmat

Gamescom 2017: Biomutant on näyttävä, värikäs toimintarope – Katso traileri ja rutkasti pelikuvaa

25.08.2017 17:05 Muropaketin toimitus

Ruotsalaisstudio Experiment 101:n kehittämä toimintaroolipeli Biomutant julkistettiin Gamescom 2017 -pelimessuilla. Ensi vuonna ilmestyvästä pelistä on nähtävillä jo reilusti pelikuvaakin.

Kuten jo ennen Gamescomin alkua paljastui, on julkaisija THQ Nordic julkistanut pelimessuilla uuden toimintaroolipelin, joka kantaa nimeä Biomutant. Nyt pelistä on nähtävillä paitsi alkuviikosta ilmestynyt traileri, myös runsaasti pelikuvaa.

PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle vuonna 2018 ilmestyvä Biomutant on avoimen maailman postapokalyptinen toimintaroolipeli. Ruotsalaisen Expertiment 101 -studion kehittämässä ropessa pelaajat astuvat pesukarhua muistuttavan mutanttiotuksen saappaisiin, ja heidän tehtävänään on pelastaa kuolemaa tekevä Tree of Life, eli elämänpuu, joka ylläpitää koko planeetan elämää.

Biomutantin pelimaailma on täynnä erilaisia mutanttieläimiä, ja maailman asukkaat ovat jakautuneet kuuteen heimoon, joilla on omat tavoitteena, ja joiden suhtautuminen pelaajaan määräytyy Karma-järjestelmän kautta. Pelissä kuvaillaan olevan haarautuva tarina, jonka etenemiseen pelaajan toiminta vaikuttaa.

Biomutant ilmestyy ensi vuonna, mutta tarkempaa julkaisuajankohtaa ei ole tiedossa. Alta näet trailerin ja pelikuvavideot.