Metal Gear Survivesta kuvia ja lisätietoja: Pelissä viljellään maata ja hoidetaan eläimiä

27.08.2017 22:34 | Muropaketin toimitus

Konami julkisti Gamescomissa lisätietoja Metal Gear -sarjan tulevasta spin off -pelistä. Metal Gear Survive on paljastumassa täysveriseksi selviytymispeliksi.

Konamin kehittämä Metal Gear Survive on ollut ensi kertaa suuren yleisön kokeiltavissa tällä viikolla järjestetyillä Gamescom-messuilla. Metal Gear Informerin mukaan Konami on myös tarjonnut lisätietoja ensi vuonna ilmestyvästä pelistä, sekä julkaissut joukon kuvia, joita voit selata alla olevasta galleriasta.

Metal Gear Survive on nimensä mukaisesti selviytymispeli. Tämä tarkoittaa, että vaihtoehtoiseen todellisuuteen sijoittuvassa pelissä ei pelkästään taistella zombiemaisia vihollisia vastaan, vaan myös etsitään resursseja, kehitetään varusteita, viljellään maata ja kasvatetaan eläimiä. Tämä kaikki tapahtuu Base Campissa, joka toimii pelaajan tukikohtana.

Base Camp on myös linkki yksinpelin ja yhteistyömoodin välillä. Konamin mukaan pelihahmon edistyminen ja varusteet ovat yhteiset molemmille moodeille.

Metal Gear Survive julkaistaan alkuvuodesta 2018 PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, mutta tarkkaa julkaisupäivää ei vielä tiedetä. Kyseessä on Konamin ensimmäinen Metal Gear -peli sarjan luojan Hideo Kojiman lähdettyä yhtiöstä.