Uusimmat

Gamescom 2018: Lisää zombie-mättöä luvassa, kun suosittu State of Decay 2 saa suuren laajennuksen syyskuussa

22.08.2018 14:22 Muropaketin toimitus

Microsoftin yksinoikeuspeli State of Decay 2 saa laajennuksen, joka tarjoaa kokonaan uuden pelimuodon.

Microsoft on julkistanut Gamescom-messuilla, että keväällä ilmestynyt State of Decay 2 saa pian laajennuksen, joka kantaa nimeä Daybreak Pack. Laajennus ilmestyy jo 12. syyskuuta, ja se sisältyy pelin Ultimate Edition -versioon.

Xbox Wiren mukaan Daybreak Pack sisältää kokonaan uuden pelimuodon, jota kuvaillaan ”zombie-piiritykseksi”. Moodissa pelaajat voivat lyöttäytyä yhteen kolmen kaverin kanssa kamppailemaan aaltoina hyökkääviä zombie-laumoja vastaan. Tehtävänä on suojella haavoittuvaista teknikkoa, joka yrittää korjata tärkeää satelliittiantennia.

Daybreak Pack tuo mukanaan myös kahdeksan uutta ampuma-asetta, kuusi melee-asetta ja kuusi uutta räjähdettä. Luvassa piiritysmoodissa on myös uusia vihollisia, joiden joukosta löytyy erittäin voimakas Blood Plague Juggernaut. Laajennus tuo peliin tietysti myös uutta saavutettavaa palkintojen ja Achivement-pystien muodossa.

State of Decay 2:n kerrottiin ilmestyessään kärsivän bugeista, mutta peli ylitti ongelmistaan huolimatta kahden miljoonan pelaaja rajan parissa viikossa. Peli on saatavilla myös Xbox Game Pass -tilauspalvelussa, jonka tilaajat saavat tulevan laajennuksen 10% alennuksella.

Alta voit lukea Muropaketin arvostelun pelistä.

Arvostelu: State of Decay 2 on bugeihinsa kompasteleva zombimättö, jolla on kuitenkin vielä toivoa