Uusimmat

Gears 5:ssä ei loottibokseilla ja season passeilla rahasteta

24.06.2019 12:00 Muropaketin toimitus

Syyskuussa ilmestyvä Gears 5 sisältää mikromaksuja, mutta DLC-kartat ovat ilmaisia, eikä pelaajille kaupata mitään arvottua sisältöä.

Gears of War -pelisarjan tulevasta viidennestä pääpelistä kerrotaan jälleen uutta tietoa. The Coalition -studion peli ottaa mikromaksujen ja lisäsisällön suhteen etäisyyttä moniin muihin räiskintäpeleihin, kertoo Eurogamer.

Gears 5 ei ensinnäkään tule sisältämään lainkaan loottilaatikoita tai mitään vastaavia ostoksia, joiden sisältö on arvottua. Mikromaksuja peliin kyllä tulee, mutta niiden ostajat tietävät aina mitä saavat.

Peli tarjoaa sattumavaraista sisältöä vain Supply Drop -paketeissa, mutta näitä voi ansaita vain pelaamalla. Supply Dropeja ei siis käytetään tosimaailman rahastukseen.

Lisäksi peliin ei ole tulossa season pass -tyylistä, maksullista kausikorttia, vaan kaikki ladattavat lisäkartat julkaistaan pelaajille ilmaiseksi. Sen sijaan peliin tulee uusittu, ilmainen Tour of Duty -järjestelmä, johon sisältyy esimerkiksi ansaittavia mitaleja ja päiväkohtaisia haasteita. Tour of Dutyssa etenemällä pelaaja nousee tasoja ja ansaitsee lisäsisältöä, kuten pelihahmojen asuja.

Oikealla rahalla voi lunastaa pelinsisäistä Iron-valuuttaa, jolla voi ostaa lisäsisältöä, mutta tämä ei vaikuta itse pelaamiseen. Kehittäjät vakuuttavat, että mikään ostettava sisältö ei auta pelaajaa menestymään pelissä.

Gears 5 ilmestyy 10. syyskuuta Xbox Onelle ja PC:lle. Peli saapuu ilmestyessään myös Xbox Game Pass -palvelun valikomaan.

Alta näet pelin E3-messuilla julkistetun Escape-moodin trailerin.