Uusimmat

Guinnessin ennätystenkirjaan päätynyt kulttipeli saa jatko-osan, ja nyt sillä on jo julkaisupäivä

28.04.2020 16:00 Muropaketin toimitus

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise näkee päivänvalon heinäkuun alussa.

Kymmenen vuotta sitten ilmestynyt Deadly Premonition ei todellakaan ole mikään hittipeli, mutta Hidetaka Suehiron ohjaama trilleri on vuosien varrella noussut todelliseen kulttimaineeseen. Muun muassa Twin Peaksiin rinnastettu peli pääsi myös Guinnessin ennätysten kirjaan eniten mielipiteitä jakaneena selviytymiskauhupelinä.

Viime vuonna peli kääntyi myös Nintendo Switchille nimellä Deadly Premonition: Origins, ja samaan syssyyn julkistettiin myös pelin jatko-osa. Nyt Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise on saanut myös virallisen julkaisupäivän.

Jatko-osa ilmestyy 10. heinäkuuta, ja peli saapuu ainoastaan Switchille. Mahdollisesta kääntymisestä muille alustoille ei vielä ole mitään tietoa.

Myös jatko-osa kuulostaa virallisen kuvauksen mukaan läpeensä omituiselta. Deadly Premonition 2:n kerrotaan olevan samaan aikaan jatko-osa sekä esiosa alkuperäiselle pelille, ja FBI-agentti York pääsee murhamysteeriä selvittäessään myös skeittaamaan, tuunaamaan skeittilautaansa ja tekemään sillä temppuja. Lisäksi Deadly Premonition 2:n minipeleissä päästään muun muassa keilaamaan.

Uutta traileria peli ei ole vielä saanut. Alta näet Deadly Premonition 2:n viime vuotisen julkistuksen.

Alkuperäinen peli on parhaillaan tarjouksessa Nintendo Switchille 50 prosentin alennuksella. Tarjous on voimassa 17. toukokuuta asti.