Uusimmat

Huhu: Resident Evil 8 eroaa huomattavasti aikaisemmista RE-peleistä

06.04.2020 09:52 Muropaketin toimitus

Seuraava Resident Evil -sarjan pääpeli ei ole kaikkien pelaajien mieleen, varoittaa tietovuotaja.

Resident Evil 8:aa ei ole virallisesti julkistettu, mutta nyt pelistä kantautuu jälleen uusia huhuja. Aiemmin esimerkiksi Resident Evil 3:n uusintaversiosta todenmukaisia tietoja vuotanut Twitter-käyttäjä AestheticGamer on jakanut koko joukon RE8-väitteitä, joiden todenperäisyydestä ei ole varmuutta.

Eurogamerin mukaan AestheticGamer väittää, että uusi peli ei alunperin ollut Resident Evil 8, vaan sitä suunniteltiin Resident Evil Revelations -sarjan jatkoksi. Varhainen prototyyppi oli kuitenkin niin vakuuttavaa jälkeä, että Capcom päätti tehdä projektista pääsarjan virallisen pelin.

Uutukainen tulee olemaan Resident Evil 7:n tapaan ensimmäisen persoonan seikkailu, ja AestheticGamerin mukaan peli eroaa merkittävästi aiemmista RE-peleistä ainakin tarinan ja vihollisten suhteen. Hän toteaakin, että kaikki fanit eivät tule pelistä pitämään.

”Hallusinaatiot, okkultismi, hulluus ja mahdottomuus luottaa muihin ihmisiin ovat pelin keskeisiä teemoja”, tietovuotaja julistaa.

Lisäksi AestheticGamer väittää, että Resident Evil 8 ilmestyisi ensi vuonna, ja että peli julkistettaisiin vielä huhtikuun aikana. Hänen mukaan kyseessä on sukupolvien välinen peli, eli RE8 ilmestyisi siis sekä nykyisille alustoille että PlayStation 5:lle ja Xbox Series X:lle.

Jäämme odottamaan mielenkiinnolla osoittautuvatko väitteet tosiksi. Toistaiseksi niihin kannattaa suhtautua pelkkinä huhuina.