Uusimmat

Jälleen uusi huhu: Resident Evil 8:n nimi ja julkaisuajankohta paljastuneet

08.04.2020 12:05 Muropaketin toimitus

Tuorein vuoto Resident Evil 8:sta näyttää tukevan aiempia huhuja pelistä.

Capcom ei ole vielä virallisesti julkistanut Resident Evil 8 -peliä, mutta projektista on liikkunut huhuja jo kuukausien ajan. Vasta pari päivää sitten kerroimme edellisistä RE8-huhuista, ja jo nyt pelistä liikkuu uusia tietoja.

Kuten Bloody Disgusting kertoo, väittää tietovuotaja, että RE8 on itseasiassa nimeltään Resident Evil Village, ja nimen typografiaan on upotettu roomalainen numero VIII. Kuvan tästä näet alla olevasta twiitistä.

Samainen vuotaja väittää, että peli sijoittuu Eurooppaan Resident Evil 7:n tapahtumien jälkeen, ja siinä edellisen pelin sankari Ethan kohtaa sarjan klassikkohahmon Chris Redfieldin. Villagessa kohdataan huhun mukaan myös uusi, noitamainen vihollinen, joka vainoaa pelaajaa.

Lisäksi vuotaja väittää, että Resident Evil Village ilmestyisi jo vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä. Tämä sopii yhteen aiemman huhun kanssa, joka väitti pelin julkistuksen tapahtuvan vielä huhtikuun aikana. Mikäli peli todella ilmestyisi alle vuoden kuluttua, voitaisiin se hyvin julkistaa jo keväällä.

Jäämme odottamaan uuden Resident Evil -pelin julkistusta, sekä virallisia tietoja, jotka viimeistään osoittavat mitkä huhuista osoittautuvat tosiksi.