Uusimmat

Ikärajaluokitus paljastaa: Castlevania-peleistä ilmestyy pian juhlakokoelma

14.03.2019 11:10 Muropaketin toimitus

Castlevania Anniversary Collection -nimiselle pelipaketille on annettu ikäraja Australiassa.

Monet pelijulkaisut vuotavat julkisuuteen jo ennen virallisia julkistuksia ikärajaluokitusten kautta, ja eri alueiden luokitussivustot ovatkin osoittautuneet usein luotettaviksi lähteiksi. Nyt Australian ikärajaluokitukset näyttävät paljastaneet Castlevania-pelikokoelman ilmestymisen.

Kuten Bloody Disgusting kertoo, on Castlevania Anniversary Collection -niminen pelikokoelma saanut äskettäin PG-luokituksen (K15). Pelistä ei tarjota muita tietoja kuin, että se sisältää vähäistä alastomuutta ja väkivaltaa, ja että sen on määrä ilmestyä useille alustoille.

Julkaisun nimi viittaa merkkipäiväjulkaisuun, ja ensimmäinen Castlevania-peli täyttää tänä vuonna 33 vuotta. Sarjan tarkempi syntymäpäivä on 26. syyskuuta, eli kokoelman julkaisu alkusyksystä vaikuttaa hyvinkin mahdolliselta.

Siitä ei tietenkään ole mitään tietoa, mitkä pelit tulevaan kokoelmaan sitten sisältyvät. Vaikka edellisestä Castlevania-pelistä on vierähtänyt muutama vuosi, on sarjassa ilmestynyt valtava määrä pelejä, ja se on edelleen Konamin tunnetuimpia pelisarjoja.

Viimemmäksi Castlevania on tehnyt vaikutuksen Netflixin animaatiosarjana, joka on Muropaketin kriitikon mukaan parhaita peleistä tehtyjä sovituksia.