Uusimmat

Kahdeksan vuotta vanha roolipeli rikkoi oman pelaajaennätyksensä Steamissa – laajennus tulossa loppuvuodesta

06.07.2021 09:15 Muropaketin toimitus

Square Enixin Final Fantasy 14 on rikkonut oman samanaikaisesti peliä pelanneiden määrän, vaikka peliin ei ole tuotu mitään merkittävää uutta.

Viikonlopun aikana MMORPG:tä pelasi Steamissa 47 542 pelaajaa samaan aikaan, joka oli pelin uusi ennätys isolla marginaalilla, uutisoi PC Gamer. Edellinen ennätys nähtiin kesäkuussa 2020, jolloin pelaajia oli samanaikaisesti 41 200 kappaletta.

Final Fantasy 14:ään ei ole kuitenkaan tuotu mitään uutta pelattavaa, joten pelaajamäärän kasvu on jäänyt monien mielestä pienoiseksi mysteeriksi. Monet epäilevätkin World of Warcraftin tulevan Chains of Domination -päivityksen myöhästymisen tuoneen WoW-pelaajia ja -striimaajia FF14:n pariin, mikä on näkynyt samalla pelaajamäärän kasvussa. Myös monet tunnetuimmat striimaajat ovat alkaneet pelata Final Fantasy 14:ää.

Toisaalta peli on saamassa loppuvuodesta odotetun laajennuksen, Endwalkerin, joka jatkaa jälleen massiivimoninpelin valtavaa tarinaa sekä lisää peliin kaksi uutta hahmoluokkaa. Endwalker julkaistaan 23. marraskuuta 2021.

Lue myös: Arvostelu: Shadowbringers laajentaa Final Fantasy XIV:n maailmaa onnistuneesti

Muropaketin uusimmat