Uusimmat

Mikä kumman Strange Brigade? Uusi traileri esittelee pian ilmestyvän toimintapelin perusteet

15.08.2018 14:00 Muropaketin toimitus

Rebellion-studion elokuun lopussa ilmestyvää Strange Brigade -peliä esitellään seikkaperäisesti tuoreella trailerilla.

Strange Brigade vaikuttaa ennakkoon syksyn omaperäisimmältä toimintapeliltä, mutta se on saattanut pudota tutkan alle monelta pelaajalta. Nyt muun muassa Sniper Elite -sarjasta tunnettu Rebellion-studio onkin julkaissut tuoreen trailerin, joka esittelee Strange Brigaden perusteita ja näyttää myös paljon pelikuvaa.

Strange Brigade on 1-4 pelaajan toimintapeli, jossa hypätään 1930-luvun pelottomien seikkailijoiden saappaisiin. Tarjolla on kolme moodia: tarinallinen kampanja, pisteiden keräämiseen perustuva Score Attack, sekä Horde-moodi, jossa täytyy tietysti peitota vihollisia aalto toisensa jälkeen. Kaikki moodit ovat pelattavissa yksin tai yhdessä.

Pelin tarinassa Strange Brigaden sankarit kohtaavat egyptiläisen, 4000-vuotiaan noitakuningattaren Setekin ja tämän elävien kuolleiden armeijan. Peli tarjoaa neljä erilaista sankaria, joilla on omat vahvuutensa, erikoiskykynsä ja supervoimansa, joiden joukosta valita suosikkinsa. Tarjolla on runsaasti erilaisia aseita, joita voi myös muokata pelimaailmasta löytyvillä lisäosilla.

Strange Brigade ilmestyy 28. elokuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Trailerin näet alta.