Uusimmat

Näin pelihahmon mieli järkkyy tulevassa Call of Cthulhu -roolipelissä

04.03.2018 08:08 Muropaketin toimitus

Myöhemmin tänä vuonna ilmestyvässä Call of Cthulhu -roolipelissä mielenterveys on koetuksella. Tuore video kertoo tavoista, joilla päähenkilö Edward Piercen sietokykyä koetellaan.

Yksi vuoden lupaavimmista kauhupeleistä on Cyanide Studiosin Call of Cthulhu: The Official Video Game, joka perustuu Chaosiumin samannimiseen pöytäroolipeliin. Kulttikirjailija H.P. Lovecraftin teoksiin perustuvassa pelissä on luonnollisesti pelihahmon mielenterveys jatkuvassa vaarassa, ja Outside Xboxin tuore video listaakin eri tapoja, joilla tämä näkyy pelissä.

Pelin päähenkilönä seikkaileva etsivä Edward Pierce voi pelin edetessä esimerkiksi saada fobioita, jotka tekevät pelaamisesta tietyissä olosuhteissa vaikeaa tai mahdotonta. Lisäksi hän saattaa alkaa kärsiä harhoista, ja jopa tutkimuksissa löytyvät vihjeet saattavat olla tosiasiassa hallusinaatioita. Videolla kerrotaan myös, että mieltä järkyttävät jopa pelkkä hirviöiden suuntaan katsominen, joten pelaaja saa olla todellakin varpaillaan.

Call of Cthulhu: The Official Video Game ilmestyy myöhemmin tänä vuonna Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle. Pelin tarkempaa julkaisupäivää ei ole kerrottu.