Uusimmat

Nyt selvisi, kuka korvaa Johnny Deppin – Merirosvopelin näyttelijä paljastui

23.06.2021 21:33 Muropaketin toimitus

Johnny Depp ei lainannut ääntään Sea of Thieves -pelille, mutta työhön palkattu ääninäyttelijä pääsee yllättävän lähelle Jack Sparrowin puheenpartta.

Xbox ja Rare-studio julkistivat tämän vuoden E3-messuilla, että Pirates of Caribbean saapuu suosittuun Sea of Thieves -merirosvopeliin. Ikoninen elokuvista tuttu Jack Sparrow on tästä viikosta alkaen mukana pelissä, kertoo Comicbook-sivusto. Jack Sparrowin näyttelijä Johnny Depp ei ole hahmon ääninäyttelijä, vaikka pelissä oleva sekopäinen merirosvo muistuttaa Deppin esittämää Sparrowia. Sparrowille äänensä lainannut Jared Butler kuulostaa hyvin paljon elokuvissa esiintyvältä hahmolta.

LUE MYÖS: Arvostelu | Sea of Thieves on lupaava peli, mutta meriseikkailu kaipaa kipeästi lisää sisältöä

Butler on aiemmin lainannut ääntään esimerkiksi peleihin Kingdom Hearts III ja Disney Infinity. Rare pestasi lisäksi Johnny Deppin sijaisnäyttelijän esittelemään, kuinka Sparrowin liikettä ja maneereita saataisiin vietyä peliin mahdollisimman tarkasti.

Sea of Thieves: A Pirate’s Life on ladattavissa ilmaisena päivityksenä. Merirosvopeli on saatavilla Xbox Onelle, Xbox Series -sarjan konsoleille ja PC:lle. Sea of Thieves on Steamissä 33 prosentin alennuksessa.