Uusimmat

Ohjaaja: “Elokuvalla ei ole mitään tekemistä aiempien kanssa” – Tältä näyttää Resident Evil: Welcome to Raccoon City

30.08.2021 19:39 Muropaketin toimitus

Resident Evil: Welcome to Raccoon City keskittyy piinaavaan kauhuun, ei jatkuvaan toimintaan.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City ei ole alkuperäisten elokuvien reboot tai remake, vaan se on täysin itsenäinen elokuva. Asiasta kertoo IGN-sivusto.

Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Johannes Roberts (47 Meters Down, The Strangers: Prey at Night), ja se pohjautuu kahteen ensimmäiseen Resident Evil -peliin. Welcome to Raccoon Citystä on nyt julkaistu ensimmäistä kertaa kuvia.

Elokuvassa seurataan, kuinka peleistä ja elokuvista tuttu Raccoon City muuttuu teollisuuskaupungista Yhdysvaltojen keskilännen kolkaksi, josta tulee zombi-viruksen leviämispiste.

“Tällä elokuvalla ei ole mitään tekemistä aiempien kanssa. Elokuvani keskittyy kauhuun, eikä se ole sellainen scifi-toimintaelokuva, joita edeltävät Resident Evil -elokuvat ovat. Ne ovat valoisia ja kirkkaita, kun Welcome to Raccoon City on tumma ja synkkä, ja siellä sataa jatkuvasti”, Roberts sanoi.

LUE MYÖS: Uskomatonta mutta totta: Tästä syystä piratoitu Resident Evil Village toimii myyntiversiota paremmin

Roberts jatkoi kertomalla, että hän on ammentanut inspiraatiota elokuvista The Exorcist, Don’t Look Now ja The Shining.

“Luulen, että pelien fanit haluavat tunnelmallista kauhua säikytyksineen. Heitä kiinnostavat ne tunnetut hahmot ja sijainnit, jotka ovat linjassa peleihin. Teimme Capcomin kanssa yhteistyötä siihen pisteeseen asti, että meillä oli käytössä tiettyjen paikkojen, kuten poliisiaseman, alkuperäiset pohjapiirrokset. Capcom on elokuvasta todella innoissaan”, Roberts paljasti.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City julkaistaan Yhdysvalloissa marraskuun 24. päivä. Ei ole varmaa, saapuuko elokuva Suomen valkokankaille.

Muropaketin uusimmat