Uusimmat

Parjatun Battlefield 2042:n pelaajaluvut romahtivat – sarjan edellinen osa nousi jälleen suositummaksi

Kuva: © Electronic Arts

13.01.2022 16:40 Muropaketin toimitus

Battlefield 2042 on menettänyt parin kuukauden aikana järkyttävän määrän pelaajia.

Jos aloit syksyllä pelata uutta Battlefieldia, mutta olet sittemmin hylännyt sen kokonaan, et ole todellakaan yksin.

Kuten VG24/7 kertoo, peli on menettänyt Steamin käyttäjätilastoissa valtavan määrän pelaajia. Vielä joulukuun alussa pelillä oli yli 24 000 samanaikaista pelaaja, kun taas uutisen kirjoitushetkellä pelaajia on vain reilut 5 000. Pudotus on siis ollut todella nopea.

Ehkäpä vielä hälyttävämpää pelistudio DICEn kannalta on se, että sarjan edellinen osa Battlefield V on jo noussut suositummaksi kuin vasta syksyllä julkaistu uutukainen. Steam Databasen rinnakkaisvertailu kertoo, että ainakin Steam-käyttäjien keskuudessa Battlefield V:llä on yli kaksi kertaa enemmän pelaajia kuin Battlefield 2042:lla. Ja jopa vielä vanhempi Battlefield 1 on lähes samoissa lukemissa uutuuspelin kanssa.

LUE MYÖS: “Ette taida pystyä muuhun kuin tällaisen paskan tekemiseen” – Battlefield 2042 -kehittäjät saivat täyslaidallisen

Nämä luvut koskevat tietysti vain Steamin kautta pelin hankkineita PC-pelaajia, mutta ei ole mitään erityistä syytä olettaa, että tilanne poikkeaisi kovasti muilla alustoilla.

EA ja DICE näyttäisivät olevan todellakin hätää kärsimässä kompuroivan sotapelinsä kanssa. Jää nähtäväksi, saavatko tulevat korjaukset ja laajennukset pelaajia palaamaan Battlefield 2042:n sotakentille vai onko peli lopullisesti menetetty.

Muropaketin uusimmat