Uusimmat

Infogramesin E3-kuulumisia

21.05.2000 13:37 Jukka O. Kauppinen

Alone In The Dark -sarjasta tuttu Infogrames esitteli monia pelejä sekä PC- että konsolipuolelle julkaistavaksi. Koosteessa parhaat palat päältä sekä kuvagallerioita.

Action Man Arctic Adventure esittelee lelufiguureihin pohjautuvan toimintapelin Dr. X:n yrittäessä jälleen kerran valloittaa maailman. Tällä kertaa suunnitelmissa on sulattaa napajäätikkö Tempestin, joka on Action Manin toinen perivihollinen, avulla. Luvassa on yhdeksän toiminnantäytteistä tehtävää eri puolilla pakkasen puremaa maailmaa. Lelusarjasta tutut ajoneuvot kuten helikopterit ja hyppyreput tarjoavat avitusta toiminnan sankarille.
Action Man Arctic Adventure -kuvagalleria.

Action Man Destruction Xon toinen lelusarjaan pohjautuva peli, mutta tällä kertaa toiminnan sijasta hurjatellaan erilaisilla kulkuvälineillä ympäri maailmaa. Destruction X esittelee 36 tasoa, 3 eri kaupunkia: Moskova, Tokio ja Metropolis, tuo uusia vihollisia Action Manin riesaksi ja vauhdittaa menoa monilla kulkuneuvoilla.
Action Man Destruction X -kuvagalleria.

Alone in the Dark: The New Nightmareon suositun seikkailun jo neljäs osa. Lisää aiheesta eDomen katsauksessa.

Civilization III on Sid Meierin uusin strategia menestyksekkäässä sarjassaan. Tuorein vesa lupaa viedä tutkimusmatkailun, rakentamisen, diplomatian ja valloituksen aivan uusiin ulottuvuuksiin. Tarjolla on muun muassa kokonaan uusia tapoja voittamiseen: taloudellinen mahti, kultuurillinen ylivoimaisuus ja diplomaattinen herruus. Yksiköiden on mahdollista vetäytyä taisteluista ja harrastaa piiristystä. Kaupankäyntiä on monipuolistettu ja taistelua parenneltu. Mahdollisuutena on rakentaa kansakohtaisia yksiköitä ja uusia ihmeitä. Luonnollisesti myös moninpeliä tuetaan.
Civilization III -kuvagalleria.

Independence War 2: Edge of Chaosvie pelaajan tulevaisuuteen, 100 vuotta ensimmäisen osan jälkeen. Cal Johnstonin johtaman avaruuspiraattijoukon kamppailu mahtavaa uutta allianssia vastaan sen kuin kiihtuu. Luvassa yhdistettyä simulaatiota ja räiskintää kaupankäynnin ja tutkimusmatkailun lomassa esikuvalleen uskollisena, mutta kaikin puolin paranneltuna ja moninpelin tukemana. Voit myös imaista trailerin (18Mt) eDomesta.
Edge of Chaos: Independence War 2 -kuvagalleria

Europe Racer ajeluttaa pelaajat laittoman katukaahailun pariin ympäri Eurooppaa. Tarjolla on 21 rataa, yli 400 tunnettua maamerkkiä (Eiffelin torni, Colosseum jne.), kahdeksan eri pelihahmoa, 30 erilaista autoa, 10 poliisiautoa, näkyvä vahinko kaaroille, neljä pelimuotoa, liikenneruuhkaa ja kolareita.
Europe Racer -kuvagalleria.

La Femme Nikita on televisiosarjalle uskollinen peli, jossa Nikita tuomitaan vankeuteen rikoksesta jota tämä ei ole tehnyt. Vankilasta matka jatkuu terrorisminvastaisen ryhmän siipien alle missä Nikitasta koulutetaan vakooja ja salamurhaaja. La Femme Nikita yhdistää toimintaa, yhteistyötä ja kutkuttavan tarinan toimivaksi sekoitukseksi. Pelaajan on mahdollista valita hahmokseen joko Michael tai Nikita ja suorittaa kuusi epälineaarista tehtävää hyödyntäen hahmonsa kykyjä.
La Femme Nikita – kuvagalleria (PS2)

Le Mans 24 Hours tarjoilee kuminkäryä Dreamcastin suosikkikaahailusta käännettynä. Yli 70 autoa, 12 esikuvilleen uskollista rataa, viisi pelimuotoa, animoidut ajajat sekä varikot ja monia eri pelimuotoja. PC-konversion julkaisu on ajoitettu syksyksi.

Tintin Destination Adventure vie tutun töyhtöhyyppäisen toimittajan 3D-enginellä toteutettuun seikkailuun, jossa lainataan sarjakuvista tuttuja tarinoita.
Tintin Destination Adcenture -kuvagalleria

UEFA Challenge potkituttaa pelaajat viheriölle pallon perässä. Peliä varten on hankittu lisenssit aitojen joukkueiden saamiseksi mukaan toimintaa vauhdittamaan. Tarjolla onkin yli 125 joukkuetta valittavaksi. Pelaajat ovat täysin animoituja naamojen ilmeitä myöten. Stadionien yleisilmettä on kohennettu ja peliin on lisätty reilusti välivideoita näyttävistä tilanteista. Sään muutokset ovat mallinnettu: kesken pelin voi alkaa satamaan vettä pallonpotkijoiden riesaksi. Lisäksi pelaajat voivat loukkaantua, alkaen laahustaa ja menettäen näin tehoaan joukkueensa tappioksi. Musiikin peliin tuottaa Apollo 440.
UEFA-kuvagaleria.

Wacky Races ajeluttaa piirrossarjasta tuttujen hahmojen pariin hullunkurisessa kilpailussa. Wacky Races esittelee 11 kummallista autoa, yli 20 rataa neljässä eri maailmassa, 60 erikoiskykyä hyödynnettäväksi ja moninpelin kavereiden kanssa pelattavaksi.
Wacky Races -kuvagalleria (PS2)