Uusimmat

Jakks TV Games

10.08.2004 00:00 Muropaketin toimitus

Vanhat klassikkopelit tuntuvat olevan muodissa. Nyt Jakks Pacific on tuonut markkinoille sarjan peliohjaimia, jotka sisältävät useiden pelijulkaisijoiden 80-luvun alun klassikoiden retrojulkaisuja. Jakks TV Games ei ole minkään konsolin peli, vaan jokainen ohjain on itsenäinen laite. Ohjain saa virtansa neljästä AA-paristosta, ja kun kuvapiuha on kytketty televisioon, voi pelaaminen alkaa.

Markkinoilla on saatavilla myös Spongebob Squarepantsinä tunnettu ohjain, jonka peleissä seikkailevat suomessa Paavo Pesusienenä tunnetun lastenohjelman hahmot. Yksi ohjain maksaa noin 35 euroa. Lisäksi Jakks Pacific on tuomassa markkinoille lisää vastaavanlaisia ohjaimia, jotka sisältävät mm. Capcomin- ja Midwayn pelejä sekä paljon muuta.

Nykypäivän huippugrafiikalla ryhditettyihin rymistelyihin yli 20-vuotta vanhoja pelejä on turha verrata. Tällaisiin klassikoihin pääsevät parhaiten sisään ne, jotka ovat ponnistaneet pelimaailmaan aikana, jolloin Pong oli jotain vallankumouksellista. Jos luet itsesi heihin, tai haluat muuten vain nähdä mistä se kaikki alkoi, kannattaa käydä hakemassa kotiin yksi tai useampi ohjain.

Lisätietoja ohjaimista löydät osoitteesta www.jakkstvgames.com.

Lue lisää Jakks TV Gamesistä