Uusimmat

Call of Duty, Scorn, Gotham Knights… Nämä ovat lokakuun kiinnostavimmat pelijulkaisut

Call of Duty: Modern Warfare 2

04.10.2022 15:00 Muropaketin toimitus

Call of Duty: Modern Warfare 2 on lokakuun suurin ja odotetuin pelijulkaisu.

Syksy on pelialalla vuoden kiireisintä aikaa, ja myös lokakuussa on luvassa koko joukko uusia pelijulkaisuja. Listasimme kuukauden viisi suurinta ja kiinnostavinta uutta peliä, joiden joukkoon mahtuu räiskintää, kauhua ja lennokasta toimintaa.

Pelit on listattu ilmestymisjärjestyksessä.

Scorn

H. R. Gigerin taiteen ja Alien-leffojen jalanjäljissä kulkeva kauhupeli Scorn on väistämättä vuoden persoonallisimpia pelejä, ainakin visuaalisesti. Lisäksi peli tarjosi jo ennen ilmestymistä yhden vuoden suurimmista yllätyksistä, kun sen julkaisua yhtäkkiä aikaistettiin. Näyttävän pelin on kuvailtu olevan ”biopunk-selviytymiskauhua”, jossa pelaaja ohjaa nimetöntä pelihahmoa vieraan planeetan karmivassa maailmassa.

Scorn ilmestyy 14. lokakuuta PC:lle ja Xbox Series X/S:lle. Julkaisupäivänä se saapuu myös Xbox Game Passiin.

A Plague Tale: Requiem

Kuun puolivälin jälkeen päästään jatkamaan seikkailua keskiajan Euroopassa, kun vuoden 2019 yllättäjä A Plague Tale: Innocence saa viimein jatkoa. Paluun tekevät sisarukset Amicia ja Hugo, jotka pakenevat edelleen inkvisitiota sekä ruttoa levittäviä rottia. Pelin tarina on suoraa jatkoa edeltäjälleen, mutta jatko-osa tuo runsaasti uudistuksia muun muassa taistelu- ja asejärjestelmään.

A Plague Tale: Requiem ilmestyy 18. lokakuuta PC:lle, Nintendo Switchille, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle.

Gotham Knights

Lokakuussa palataan myös Gotham Cityn synkkiin maisemiin, mutta tällä kertaa ilman Batmania. Toimintaroolipeli Gotham Knightsin tarinassa Bruce Wayne on nimittäin kuollut, ja hänen seuraajansa Nightwing, Batgirl, Robin ja Red Hood yrittävät yhteisvoimin estää kaupunkia sortumasta totaaliseen kaaokseen. Gotham Knightsissa päästäänkin pelaamaan vapaasti kaikilla neljällä supersankarilla, joilla kaikilla on omat erikoiskykynsä.

Gotham Knights ilmestyy 21. lokakuuta PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle.

Bayonetta 3

Loppukuusta on luvassa todellista herkkua Nintendo Switch -pelaajille, kun Bayonetta-fanien pitkä odotus palkitaan ja Bayonetta 3 ilmestyy viimeinkin. Platinum Gamesin uutukainen seuraa aiempien osien hack and slash -toiminnan linjoilla, mutta luvassa on runsaasti uusia ominaisuuksia ja pelimekaniikkoja.

Bayonetta 3 ilmestyy yksinoikeudella Nintendo Switchille 28. lokakuuta.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Loppukuusta nähdään myös yksi vuoden heittämällä suurimmista julkaisuista, kun Call of Duty palaa taas markkinoille uuden räiskintäpelin voimin. Nyt tarjolla on suora jatko-osa vuoden 2019 Call of Duty: Modern Warfarelle, ja sen moninpeli on myös kerännyt runsaasti suosiota ja kehuja jo beta-testissä. Pelistä löytyi paljon hyvää sanottavaa myös Muropaketin ennakossa, jonka voit lukea alta.

LUE MYÖS: Ensituntumat Call of Duty: Modern Warfare 2 on tuttua huttua hyvässä ja pahassa

Call of Duty: Modern Warfare 2 ilmestyy 28. lokakuuta PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.