Uusimmat

100 vuotta tankkisotaa – kesä on tankkifutista

03.06.2016 19:00 Jukka O. Kauppinen

Kerroimme jo aiemmin, kuinka tankkipelifirma Wargaming aikoo tänä vuonna juhlistaa maailman ensimmäisen panssarivaunun satavuotissynttäreitä. Bileet ovat jo alkaneet ensimmäisen erikoistehtäväsarjan muodossa.

World of Tanksin The Motherland Calls -tehtäväsarjassa matsitaan räyhäkkäästi ja kerätään samalla kaikenlaisia palkintoja, joiden lopussa seisoo ainutlaatuinen Tier VIII -tasoinen Motherland Premium -erikoistankki, joka pohjautuu T-54-panssarin ensimmäiseen prototyyppiin.

Samalla tankkipeliin julkaistaan kaksi PvE-skirmish-taistelua, jotka sijoittuvat Prokhorovkan ja Kaukasuksen taisteluihin toisessa maailmansodassa. Jos matseihin osallistuu neuvostovaunuilla, niin luvassa on tietenkin mitaleita ja ääretöntä kunniaa.

Tankkisotaa väritetään 10.6. lähtien myös lähes kuukauden mittaisella tankkifutis-pelitilalla. Taannoisen jalkapallon MM:n yhteydessä kertaalleen nautiskeltua tankkijalkapalloa pelataan kolmen panssarivaunun tiimeissä, tönien ja tykittäen valtavaa jalkapalloa kohti vastustajan maalia.

Tank Football 2016 virittää aiempaa tankkifutista uudella boostimahdollisuudella ja kolmella uudella futisareenalla, jotka ovat Himmelsdorf Arena, Stade Eiffel ja Old Tankford.

Lisätietoja: http://worldoftanks.eu/

World of Tank

World of Tanks
Kaikki jutut aiheesta