Uusimmat

Alone in the Darkin uusi traileri heittää hulluuden syövereihin

Kuva: © THQ Nordic

29.02.2024 17:57 Muropaketin toimitus

Myöhästelleen Alone in the Darkin remakea ei tarvitse odottaa enää pitkään, sillä sen kimppuun voi hypätä jo huhtikuussa.

Pieces Interactiven kehittämästä Alone in the Dark -kauhupelin remakesta on julkaistu uusi traileri, joka vie suoraan hulluuden ytimeen. Into The Madness -nimisessä trailerissa esitellään pelin tapahtumapaikkana toimivan Derceto Manor -huvilan sisällä eläviä olentoja. Trailerilla kuullaan pelikehittäjien lisäksi myös päähenkilöitä näytteleviä Jodie Comeria ja David Harbouria.

“Rakastan pelejä, joissa on erilaisia loppuja. Rakastan niitä, koska niissä voi valita oman seikkailunsa ja vaikuttaa pelimaailmaan, tai pelimaailma vaikuttaa sinuun. Se ja pelattavuus ovat asioita, joilla on voima erottaa pelit elokuvista”, Harbour on sanonut.

“Luulen, että minua viehättävät eniten erilaiset hahmot, koska ne ovat niin täydellisesti veistettyjä, värikkäitä ja elinvoimaisia. Tunnet sen, kuinka maailma on täydellisesti muuttunut, kun [Comerin hahmo] Emily kohtaa muita hahmoja”, Comer jatkaa.

Alone in the Dark julkaistaan PC:lle, Xbox Series -konsoleille ja PlayStation 5:lle huhtikuun 20. päivä.

LUE MYÖS: Alone in the Dark myöhästyy, jotta pelintekijät pääsevät viettämään joulua