Uusimmat

Analyytikko: 3DS pieksee PSP2:n

19.01.2011 15:31 Miikka Lehtonen

Ah, Michael Pachter. Missä olisimmekaan ilman tyylikkäästi pukeutuvaa pelianalyytikkoa, jolta irtoaa vähän väliä raflaavia kommentteja? Tällä kertaa mies otti kantaa kannettavien konsolien seuraavaan sukupolveen, joka potkaistaan virallisesti käyntiin jo kohtapuoliin alkavassa 3DS-esittelytilaisuudessa.

Pachter uskoo, että kannettavien konsolien seuraava konsolisota tulee ratkeamaan, kuten tämäkin: Nintendon voittoon. ”Uskon, että 3DS tulee myymään paremmin kuin PSP2, koska 3DS on uusi ja erilainen laite, kun taas PSP2 tulee todennäköisesti olemaan vain tuunattu versio vanhasta PSP:stä”, Pachter selitti. Siinähän se avainsana olikin: todennäköisesti. PSP2:ta ei ole virallisesti olemassakaan, eikä laitteesta tiedetä vielä mitään. Mutta siitä huolimatta uskon, että Pachter on oikeassa.

Uutuudenviehätykseen vetoaminen on hyvä perustelu, varsinkin näinä päivinä, jolloin pelejä ja pelikoneita ostelevat monet muutkin kuin hardcore-pelaajat. 3D-grafiikka, Nintendon tutut pelisarjat ja uusi tapa pelata ovat myyntiargumentteja, joihin Sony saa etsiä hartaasti vastauksia. Tai kuten Pachter vertaa…

”Minä uskon, että tässä nähdään Kinectin ja Moven taistelu uudelleen. Kinect myy Movea paremmin, koska Kinect on jotain uutta ja erilaista, kun taas Move on kovin samanlainen kuin Wii”, mies ynnäsi. No, tiedämme tarkemmin kun molemmat konsolit on julkistettu. 3DS:n tapauksessahan Euroopan suunnitelmista kuullaan lisää jo puolen tunnin kuluttua, jolloin Amsterdamissa alkaa suuri lehdistötilaisuus. Seuraamme tapahtumien kehitystä.

Lähde: CVG

Lisää aiheesta:

Terveisiä Amsterdamista – 3DS kohta tapetilla

3DS Eurooppaan maaliskuussa – luultavasti suolaisella hintalapulla

Huhupartio: PSP2 julkistetaan tässä kuussa

PSP2:n salat raottuvat tänään?

Muropaketin uusimmat