Uusimmat

Overwatchin varjoon jääneen Battlebornin moninpelistä ei tarvitse enää maksaa senttiäkään

07.06.2017 17:03 Muropaketin toimitus

Gearbox Softwaren kehittämän Battlebornin moninpeli muuttui ilmaispelattavaksi, mutta siitä löytyy edelleen myös maksullista sisältöä.

Gearbox Softwaren viime vuonna julkaisema Battleborn julkaisiin samoihin aikoihin Blizzardin Overwatchin kanssa. Monet pelaajat näkivät pelit toistensa kilpailijoina ja lopulta Blizzardin Overwatch voitti pelaajien suosion itselleen. Nyt Gearbox Software pyrkii paikkaamaan Battlebornin pelaajakatoa tekemällä Battlebornin moninpelistä ilmaispelattavan. Tarjolla on vaihtuva, kuuden hahmon valikoima. Yhteensä pelissä on 30 eri pelihahmoa.

Ilmaispelaajat voivat myös pelata kaikkia pelin nykyisistä kartoista sekä sen neljästä pelimuodosta.

Toisin kuin moninpeli, Battlebornin co-op-pelimuoto pysyy edelleen maksullisena ja edellyttää pelin kokoversion ostoa. Battlebornia rahoitetaan kokoversion lisäksi myös kosmeettisia tavaroita tarjoavilla mikromaksuilla.

Battleborn on tarjolla PC:lle sekä PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille. Lisätietoa uudesta ilmaispelattavasta moninpelistä löytyy Battlebornin blogista. Muropaketin Battleborn-arvostelu on luettavissa täältä.

Battleborn
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat