Bayonetta 2 tulee vain Wii U:lle

14.09.2012 08:00 | Juho Anttila

Bayonetta

Kohta on taas aika konsolisodan, kun seuraavan sukupolven laitteet ilmestyvät. Yksinoikeuspelit ovat tärkeä argumentti ikuisessa hiekkalaatikkotaistelussa siitä, kenen laite tarjoaa eniten vastinetta rahalle. Pelin avaavalla Nintendon Wii U:lla riittää omituisen ohjaimen lisäksi muitakin ässiä hihassa, niistä uusimpana Bayonetta 2.

Vuoden 2010 parhaiden pelien joukkoon lähes puskista kohonneen Bayonetan jatko-osalle riittäisi vientiä varmasti myös Sonyn ja Microsoftin konsolien omistajien joukossa. Niille, jotka jättävät Nintendon uutuuskonsolin hyllyyn on kuitenkin tarjolla tyhjä arpa, sillä Bayonetta 2 ilmestyy vain ja ainoastaan Wii U:lle.

Bayonettaa kehittävä Platinum Games panostaa Wii U -konsoliin isosti. Myös firman toinen työn alla oleva peli, aiemmin nimellä Project-100 tunnettu The Wonderful 101 ilmestyy vain Wii U:lle. Bayonetta 2 ilmestyy tarkemmin määrittelemättömänä ajankohtana ensi vuonna, The Wonderful 101 ja itse Wii U -konsoli puolestaan jo ennen joulua.

Lähde: The Market for Computer & Video Games

Lisää aiheesta

Tältä Bayonetta näytti aikaisemmin

Bayonetta saa jatkoa?

Bayonetta (PS3, Xbox 360)

Wii U – Nintendon uusi konsoli peleineen ensitestissä – osa 1

Wii U – Nintendon uusi konsoli peleineen ensitestissä – osa 2

Lue myös

Brave (PC, Mac, PS3, Wii, Xbox 360)

Silent Hunter Online -haastattelu – yhdessä kohti aavaa merta

Yli puolet naispelaajista on joutunut ahdistelluksi

Wii U julkaistaan 8.12.2012

Keskustelu

Bayonetta sai hyviä arvosteluja mutta myi huonosti. Ilman Nintendon suurta panostusta jatko-osaa kohtaan ei sitä oltaisi julkaistu. Joten jumala siunatkoon Nintendon.

Perhanan perhana. En kehtais alkaa hommaamaan Wii U:ta kun nuo muut laitteet jo löytyy… Jää kyllä nyt yks odotettamammistani jatko-osista hommaamatta.

Tämä konsoliuskollisten fanipoikien itku ja hammastenkiristys on kertakaikkiaan suloista luettavaa.

Bayonetta on ehdottomasti yksi parhaista hack’n’slash peleistä mitä on.
Tämä plus Monster Hunter ovat riittävän hyvät syyt minulle hommata WiiU.

Muropaketin uusimmat