Uusimmat

Brasilialainen kilpa-ajopeli Game Stock Car tarjoaa eksoottisempaa ajelemista

23.02.2013 12:00 Jukka O. Kauppinen

Foorumisti Unwe nosti esille astetta erikoisemman ajopelin, jota hyvän kilpa-ajamisen ystävien kannattaa ilmeisesti käydä testaamassa. Brasilialaisen Reiza Studios -kehittäjän peli näet kuvaa brasilialaista Stock Car -kilpasarjaa ja ajattaa vähän tavallisesta poikkeavissa ympäristöissä.

Unwen kuvausta lainaten:

Se on aito simulaattori (mahdollisilla ajoavuilla jos sellaisia haluaa käyttää), fysiikat on tehty viimeisen päälle ja ajotuntumakin on sitten sen mukainen, eli loistava ja poikkeaa juuri sen suhteen edukseen lähes kaikista muista ns. simulaattoreista. Yhtenä fysiikkamallinuksen tekijöistä sama fysiikkaguru joka on tehnyt tuon paljon kehutun rFactor Corvette 6:n.

Graafisesti vanha gMotor on revitty äärimmilleen ja perusradat ovat siihen nähden ulkoisesti hyviä, sekä ”virallisemmat” lisäradat joissa mukana esim. f1:n nykyinen kauden ensitestirata Jerez. Mukana olevaa Interlagos yhtenä sarjan ratana on yksi parhaiten mallinnetuista sen radan yritelmistä eikä häviä yhtään esim. iRacingin laser skannatulle versiolle.

Hyvä. Vähän autoja? Niinkin voisi sanoa, eli 2012 versiossa on tuo Stock Car, F3, F1, vanha 80-luvun F1, mini ja Chevrolet Camaro. Mikä määrässä hävitään, se laadussa voitetaan. F1 on kenties parhain formulamallinnus pc peleissä ja tähän lasken mukaan myös iRacingin version. Se myös oli se, mikä itseni sai aikanaan kiinnostumaan tästä, mutta kuten monille muillekin, ratojen rajoittuneisuus vei kiinnostusta ja virallisesti modattavahan tämä ei oikeastaan ole. Joten tavallaan tuo F1:kin meni ”hukkaan” kun sillä lähinnä huristeli Interlagosia.

Peliä voi tyypätä ilmaiseksi ladattavalla demolla.

Voit lukea lisää pelistä keskustelualueelta: Game Stock Car 2012

Lisätietoja: http://www.game-stockcar.com.br/en/

Lisää aiheesta

F1 2012 (PC, PS3, Xbox 360)

Forza Horizon (Xbox 360)

Need for Speed Most Wanted (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

WRC 3 FIA World Rally Championship (PC, PS3, Xbox 360)