Uusimmat

Bungien työntekijöitä on uhkailtu niin paljon, että studio vähensi kommunikaatiota pelaajille

28.07.2022 19:00 Muropaketin toimitus

Destiny-kehittäjä Bungie on pitänyt hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa, sillä työntekijät ja studio ovat jatkuvasti uhkailun kohteena.

Vasta äskettäin uutisoimme Bungien uudesta oikeusjutusta, jossa studio syyttää häiriköinyttä pelaajaa uhkausten tekemisestä. Uhkailu studiota ja sen työntekijöitä kohtaan on kuitenkin vielä laajempi ongelma, kuten Video Games Chronicle uutisoi.

Bungie on nimittäin myöntänyt, että studio on viime aikoina vähentänyt useiden uhkauksien seurauksena kaikkea kommunikaatiota pelaajien kanssa. Asian kertoi Bungien yhteisövastaava Dmg04 Redditissä, vastauksena postaukseen, jossa harmiteltiin Bungien hiljaiseloa.

Yhteisövastaava kertoi suoraan, että studio on saanut paljon uhkauksia, jotka kohdistuvat suoraan työntekijöihin, eivätkä ole mitään ”epämääräisiä kommentteja”.

”Otamme ne vakavasti, mikä on johtanut vähentyneeseen kommunikaatioon samalla kun tiimi suunnittelee tulevaisuuden varalle turvaa ja strategioita, joilla voimme välttää tällaiset jutut”, yhteisövastaava kirjoitti.

Dmg04 kertoo saaneensa myös henkilökohtaisesti uhkauksia itseään ja perhettään kohtaan, ja hän kiittelee Bungieta siitä, kuinka paljon heitä on tuettu studion taholta näissä vaikeuksissa.

Yhteisövastaavan puheenvuorosta saa sen kuvan, että Bungie tulee jatkossa ottamaan jälleen enemmän osaa Destinyä koskevaan keskusteluun. Työntekijöiden turvallisuus on kuitenkin nostettu nyt etusijalle.