Uusimmat

Detroit: Become Human -kehittäjät paljastavat suuria suunnitelmia

17.03.2022 08:00 Muropaketin toimitus

Quantic Dreamilla palkataan runsaasti työntekijöitä useampaan peliprojektiin.

Muun muassa Heavy Rain ja Beyond: Two Souls -peleistä tunnettu ranskalaisstudio Quantic Dream on paljastanut hieman lisää uusista suunnitelmistaan. Hitaasti pelejä kehittävä studio on paljastanut, että sillä on tekeillä samanaikaisesti peräti kolme peliä, joista yhtäkään ei ole julkistettu.

Jotain suurta tuntuukin olevan kehitteillä, sillä Quantic Dreamin tiedotteessa studion kerrotaan viime vuonna kasvattaneen työvoimaansa 50 prosentilla. Eikä kasvu jää tähän, vaan alkaneena vuonna yhtiö palkkaa vielä rutkasti lisää uusia työntekijöitä studioilleen Pariisissa ja Montrealissa.

Quantic Dream teki viime vuonna myös ennätystuotot kolmatta vuotta putkeen, ja sen pelin toivat studiolle peräti 5,8 miljoonaa euroa. Tiedotteessa kerrotaan myös, että hittipeli Detroit: Become Human on nyt myynyt yhteensä yli 6,5 miljoonaa kappaletta, niistä yli miljoona PC:llä. Quantic Dreamin edelliset pelit olivat PlayStationin yksinoikeuspelejä, kunnes ne vuonna 2019 käännettiin myös PC:lle.

Näyttää selvältä, että Quantic Dreamilla on entistä suurempia suunnitelmia tulevien projektiensa osalta. Alla olevalla videolla kuvaillaan studion suunnitelmia tulevalle vuodelle. Kannattaa klikata tekstitykset päälle, sillä osa videosta on ranskaksi.