Uusimmat

Dragon’s Dogma 2:n tappava salaisuus on yllättänyt pelaajat

Kuva: © Capcom

26.03.2024 09:45 Muropaketin toimitus

Capcomin uusi roolipeli voi olla brutaali.

Viime viikolla julkaistu Dragon’s Dogma 2 on yllättänyt pelaajia useilla eri tavoilla, eivätkä kaikki näistä ole ollut välttämättä mukavia.

Jos et halua pilata itseltäsi pelikokemusta, uutisen seuraavat kappaleet sisältävät pieniä spoilereita pelin ominaisuuksista.

Somekanavat ovat viime päivinä täyttyneet viesteistä, joissa pelaajat ovat joko ylistäneet tai vihanneet pelissä olevaa ruttoa, jonka päähenkilön matkassa kulkevat pawnit voivat saada, uutisoi Eurogamer. Tästä on mainittu jo pelin virallisilla kotisivuilla sekä pelin sisällä, jossa ruton sivuuttamisesta varoitetaan ”tuhoavin” seurauksin.

Pelaajat ovatkin julkaisseet viestejä ja videoita, joissa kokonaisia kyliä on kuollut huolimattomien pelaajien käsissä, kun nämä ovat antaneet pawneihin tarttuneen ruton myllätä vapaasti. Kuolleiden listalle ovat joutuneet jopa pelin läpäisyn kannalta merkittäviä henkilöitä, jotka voi kuitenkin pelin omien mekaniikkojen vuoksi herättää uudelleen henkiin.

Kyseessä on vain yksi monista Dragon’s Dogma 2:n yllättävistä ja hienovaraisista mekaniikoista, jonka vuoksi peliä on kehuttu aina Muropaketin arvostelua myöten.

Lue myös: Arvostelu | Dragon’s Dogma 2 nousi 73 tunnin myötä vuoden parhaiden pelien listalle