Uusimmat

EA julkaisee Funcomin Secret World -morpin

11.01.2011 13:30 Jukka O. Kauppinen

Muun muassa Anarchy Onlinen ja Age of Conanin tehnyt Funcom on tehnyt julkaisusopimuksen pelijätti EA:n kanssa tulevan Secret World -nettiseikkailun julkaisemisesta. Jo vuonna 2007 esitelty seikkailu on Funcomin uusin yritys valloittaa nettipelaajat.

Funcomilla uskotaan, että The Secret Worldilla on eväitä vaikka mihin. Kehitystiimistä löytyy Age of Conanin, Anarchy Onlinen, The Longest Journeyn ja Dreamfallin veteraaneja, joten kokemusta hyvistä peleistä ainakin on.

Ragnar Törnquist perustelee pelinsä olemassaoloa. ”Halusimme aina erilaisen online-maailman. Jotain pelottavaa ja nykyaikaista, jotain syvempää ja lähempänä meidän todellisuuttamme”, Ragnar selittää.

”Tavoitteemme onkin nyt luoda yksityiskohtainen maailma, jossa pelaajat tuntevat itsensä voimakkaiksi ja osaksi jotain suurta, mystistä ja eeppistä.”

Secret World sijoittuu nykypäivään mutta kuvaa maailmaa hieman erikoisemmin keinoin. Kuvakulma on näet pintaa syvemmällä. Maailma on jatkuvan uhan alla eikä vaara uhkaa kuinkaan minkään New World Order -peeloporukan suunnalta, vaan asialla ovat ihan kunnon pimeyden  voimat. Pelaajat astuvatkin erilaisten salajärjestöjen riveihin taistelemaan järjestyksen puolesta tuhansien muiden pelaajien rinnalla.

Funcom kehaisee, että pelaajat voivat muokata hahmojaan täysin rajoituksetta, eikä ketään kahlita hahmoluokkien tai levelien vangeiksi.

Pelille ei ole annettu vielä julkaisupäiväarvioita. Kotvasen kestänee.

Lisätietoja: http://www.darkdaysarecoming.com/

Lue myös

Angry Birds -lautapelissä lingotaan tipuja katapultilla

Katso The Trashmaster – puolitoistatuntinen GTA4:llä tehty elokuva

Kysy Dead Space 2:sta

Revolution Under Siege (PC)