Uusimmat

EA uskoo pelaajien ”rakastavan” loottibokseja, ja siksi ne tulevat jälleen takaisin

12.08.2022 10:41 Muropaketin toimitus

FIFA-pelien paljon puhuttaneet FUT-paketit porskuttavat vielä seuraavassakin pelissä, koska Electronic Arts kuvittelee pelaajien pitävän niistä.

FIFA 23 -pelin julkaisu lähenee, ja nyt EA Sports on esitellyt aiemmista peleistä tuttua Ultimate Team -moodia. Kuten PC Gamer uutisoi, paluun tekevät myös pelin omat loottilaatikot eli FUT Packit, joita pelijulkaisija on myös rientänyt puolustamaan.

”Uskomme täydestä sydämestämme, että Ultimate Team ja FUT Packit, jotka ovat olleet osa peliä jo yli vuosikymmenen, ovat osa sitä FIFAa jota pelaajat rakastavat – fanit rakastavat sitä, että peli reflektoi tosimaailman jännitystä ja strategiaa joukkueen rakentamisessa ja hallinnassa”, EA kommentoi.

Yhtiö myös korostaa, että oikean rahan käyttäminen pelissä on täysin vapaaehtoista, ja että FUT-paketteja voi myös ansaita pelaamalla. ”Yhdeksän kymmenestä FIFA 22:ssa avatusta FUT-paketista oli ansaittu”, EA kertoo.

Loottilaatikot ovat olleet voimakkaan vastustuksen kohteena jo useita vuosia, ja monissa valtioissa niihin puututtu jopa lainsäädännön keinoin. Muutoksen tuulet ovat myös ilmassa, sillä esimerkiksi Overwatch luopuu loottilaatikoista kokonaan pian ilmestyvän Overwatch 2:n myötä. EA näyttäisi kuitenkin pitävän niistä kiinni.

FIFA 23 ilmestyy 30. syyskuuta PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle. Alta näet Ultimate Team -moodin oman trailerin.