Uusimmat

Entisellä Blizzardin pomolla on erikoiset visiot pelikehittäjien tippaamisesta

Kuva: © Blizzard

14.04.2024 19:35 Muropaketin toimitus

Monilla indie-kehittäjillä on virtuaaliset tippikulhot tai muita erilaisia tapoja tehdä lahjoitus, mutta se on hyvin harvinaista ison mittaluokan peleissä.

Aiemmin Blizzardin johtajana toiminut Mike Ybarra on ehdottanut, että pelaajien pitäisi pystyä tippaamaan pelikehittäjiä pelin valmistumisen jälkeen.

“Kun olen pelannut pelin läpi, jotkut niistä jättävät minut syvän kunnioituksen valtaan siitä, kuinka uskomaton kokemus se oli. Olen usein pohtinut, että olisi mukavaa, jos voisin antaa kehittäjille uudestaan 20 tai 20 dollaria, koska peli oli alkuperäistä 70 dollaria arvokkaampi, eivätkä he yrittäneet saada minulta lisärahaa joka minuutti”, Ybarra on kirjoittanut sosiaalisessa mediassa.

Ybarra jatkoi kertomalla, että hän ymmärtää kuinka “useimmat eivät pidä ajatuksesta”. Lisäksi Ybarra sanoi, että “olemme kaikki väsyneet tippaamaan kaikesta muusta”, mutta hän näkee “asian erilaisena kuin painostavana tippaamiseen liittyvänä skenaariona”.

Ybarran mielestä pelit kuten Horizon: Zero Dawn, God of War, Red Dead Redemption 2, Baldur’s Gate 3 ja Elden Ring ovat sellaisia, jotka ovat saaneet hänet pohtimaan uutta tippaamismallia.

Ybarra vastattiin sanomalla muun muassa, että hän voisi ostaa uudelleen pelin, josta hän nautti tarpeeksi paljon.

LUE MYÖS: Blizzard ei sulje mahdollisuutta uudelle Warcraft-elokuvalle