Uusimmat

Epic Games lahjoittaa 12 miljoonalla sulkeutuvan pelinsä sisältöä vapaaseen käyttöön Unreal Enginellä

20.03.2018 11:59 Muropaketin toimitus

Epic Games antaa valtavasti pelisisältöä muiden kehittäjien vapaaseen käyttöön, kun studion MOBA-peli Paragon sulkeutuu ensi kuussa.

Viime vuonna julkaistu Fortnite: Battle Royale nousi niin valtavan suosituksi, ettei Epic Gamesilla jäänyt enää resursseja työstää vähäisistä pelaajamääristä kärsivää Paragon-peliään. Niinpä pelistudio ilmoittikin alkuvuodesta sulkevansa Paragonin serverit kaikilla alustoilla.

Nyt Eurogamer raportoi, että Epic Games tulee antamaan ilmaiseen jakeluun valtavan määrän Paragonin sisältöä. Pelisivuston mukaan Epic on jo julkaissut osan Unreal Enginellä kehitetystä sisällöstä muiden pelikehittäjien käyttöön, ja sisältöä tullaan julkaisemaan kaikkiaan 12 miljoonan dollarin arvosta.

Ilmaisesti julkaistavaa sisältöä ovat muun muassa Paragonin hahmomallit, animaatiot, ympäristöt ja äänitehosteet. Esimerkiksi peliympäristöjen rakennusosia kerrotaan olevan tarjolla yli 1500 kappaletta. Osa sisällöstä on jo nyt ilmaiseksi ladattavissa Unreal Enginen verkkokaupasta, ja lisää tullaan julkaisemaan kesällä.

Paragonin serverit suljetaan PC:llä sekä PlayStation 4:llä 26. huhtikuuta.

Muropaketin uusimmat