Fortnite kuoppasi Paragonin – Epic Games sulkee serverit ja palauttaa rahat kaikille pelaajille

29.01.2018 13:14 | Muropaketin toimitus

Epic Games on ilmoittanut lakkauttavansa ilmaispelattavan MOBA-pelinsä Paragonin. Pelaajat saavat rahat takaisin kaikista ostoksistaan.

Aiemmin tammikuussa kerroimme, että Epic Gamesin verkkopeli Paragon on pahoissa ongelmissa. Viime vuonna julkaistu Fortnite muodostui niin valtavaksi menestykseksi, että studio on joutunut siirtämään työntekijöitä Paragonin parista Forniten tiimiin, ja lisäksi studiolla on ollut hankaluuksia saada uusia pelaajia pysymään pelin parissa.

Vielä pari viikkoa sitten Paragonin kohtalo oli auki, mutta nyt se ratkennut. VG24/7 raportoi, että Epic Games sulkee Paragonin serverit huhtikuussa, tasan kaksi vuotta sen jälkeen, kun peli saapui avoimeen beta-testaukseen.

Epic Gamesin julkaiseman lausunnon mukaan studio ei nähnyt tapaa saada Paragonista itsensä kannattavaa MOBA-peliä.

”Emme saaneet täytettyä Paragonin asettamia lupauksia”, Epic Games toteaa. ”Tiimin valtavista ponnisteluista huolimatta olemme pettäneet teidät ja olemme pahoillamme.”

Paragon saapui avoimeen betaan vuonna 2016, ja muuttui viime vuonna ilmaispelattavaksi PC:llä ja PlayStation 4:llä. Peli sulkeutuu 26. huhtikuuta. Epic Games on luvannut palauttaa rahat kaikista pelaajien pelissä tekemistä ostoksista.