Uusimmat

Epic Gamesin väitettiin joutuneen hakkerien uhriksi – torppasi huhut välittömästi

Kuva: © Epic Games

28.02.2024 19:15 Muropaketin toimitus

Hakkerointiepäilyn mukaan Epic Gamesilta olisi anastettu valtava määrä dataa, mutta Epicin mukaan väitteelle ei ole olemassa minkäänlaisia todisteita.

Epic Gamesin on sanottu joutuneen kiristäjien hakkeroinnin uhriksi ja menettäneen yhteensä lähes 200 gigan edestä tietoja kuten sähköposteja, salasanoja, maksutietoja, lähdekoodia ja muuta dataa. Hakkeroinnista on kirjoittanut Eurogamer, jolle Epic Gamesin tiedottaja on kertonut, että väittämä ei pidä paikkaansa.

“Tutkimme tapausta, mutta tällä hetkellä ei ole minkäänlaista todistusaineistoa, joka tukisi väitteitä”, tiedottaja on lausunut.

Epic Gamesin tiedottajan mukaan ransomware-ryhmä Mogilievich ei ole ottanut yhteyttä Epiciin tai toimittanut asiaa tukevaa todistusaineistoa. Epic sanoo asian tulleen ilmi kolmannen osapuolen lähettämästä X-viestipalvelun viestistä, jonka kuvakaappaus oli ladattu darkwebiin.

“Ryhdyimme selvittämään tapausta välittömästi, ja pyysimme Mogilievichiltä todisteita. He eivät vastanneet. Olemme nähneet ainoastaan X-palvelun viestin, jossa he väitetysti pyytävät 15 000 dollaria ja todistuksen varoista, ennen kuin antavat takaisin varastetun datan”, tiedottaja on kertonut Eurogamerille.

LUE MYÖS: Valtiohakkerit valjastivat ChatGPT:n avustamaan kyberrikoksissa – venäläiset etsivät hyödyntämistapoja