Uusimmat

Fysiikkalelu täynnä älyttömiä sotakoneita ja räjähteleviä härveleitä

03.02.2015 20:30 Jukka O. Kauppinen

Miikka Lehtonen teki valtavan katapultin. Se räjähteli, liekehti ja tuhosi puoli lääniä. Eli toimi just suunnitellusti! Besiege on nimittäin melko vekkuli lelu.

Besiege on hämmentävä peli. Se on tavallaan Kerbal Space Program –henkinen rakennussarja, paitsi että nyt tavoitteena ei ole kuu, vaan tuho. Pelaajan edessä on pino erilaisia linnoja ja armeijoita, jotka kaikki pitäisi tuhota vuoron perään.

Käytännössä tämä tapahtuu rakentelemalla palikoista toinen toistaan kamalampia sotakoneita. Kiinnikepalikoiden ohella käytössä on erilaisia mekanismeja, kuten pyöriä, niveliä, rattaita ja muuta, joita voi bindailla erinäisten nappien taakse.

Tuhovoimaisesta pelistä kun on kyse, aseistustakin löytyy. Tykkejä, liekinheittimiä, karjapuskureita, pommeja, ties mitä. Valmiina ei saa paljon mitään, vaan jutun jujuna on se, että vain mielikuvitus on rajana. Jos haluaa rakentaa pienen lavetin, jossa on kamala pino eri suuntiin ampuvia liekinheittimiä, se on mahdollista. Jos haluaa rakentaa renkaiden varassa jyräävän muurinmurtajan, mikään mahti maailmassa ei sitä estä.

Lue koko artikkeli: Besiege:  kaikki paskaksi ja palamaan!

Lisää aiheesta

Crypt of the Necrodancer (Linux, Mac, PC) 

Interplanetary -ennakko (Linux, Mac, PC) 

Maailman pienin shakkipeli vie vain 487 tavua  

Osaatko kasata Ikean mööpeleitä? Todista se tällä pelillä! 

Rimworld-ennakko (Linux, Mac, PC) 

Soitto mystiseen puhelinnumeroon paljasti Hotline Miami 2:n julkaisupäivän 

Viime viikonloppuna tehtiin yli 5000 uutta peliä!