Uusimmat

GTA V saavuttaa pian rajapyykin, jonka on ylittänyt aiemmin vain kaksi peliä

05.08.2018 11:49 Muropaketin toimitus

Grand Theft Auto V on julkaisijan mukaan pian myynyt yli sata miljoonaa kappaletta.

Rockstar Gamesin hittipeli Grand Theft Auto V (2013) on viiden vuoden aikana noussut massiiviseksi menestykseksi, jota tuskin kukaan osasi ennustaa. Nyt peli on ylittämässä historiallisen rajapyykin.

Kuten Video Gamer kertoo, on pelin julkaisija Take-Two Interactive kertonut tuoreimmassa  sijoittajaraportissaan, että peliä on myyty ”lähes 100 miljoonaa kappaletta”. Edellinen tieto myyntiluvuista on keväältä, jolloin peliä oli myyty 95 miljoonaa kappaletta, mikä osoittaa GTA V:n käyvän yhä hyvin kaupaksi.

Yli 100 miljoonan kappalemyyntiin on pystynyt aiemmin vain kaksi peliä, ja oikeastaan vain yksi yksittäinen julkaisu. Mojangin peli-ilmiöksi noussut Minecraft (2011) on myynyt mielettömät 144 miljoonaa kappaletta, ja ikiklassikko Tetriksen (1984) katsotaan myyneen 170 miljoonaa kappaletta. Jälkimmäiseen lukemaan on kuitenkin laskettu mukaan useampien Tetris-versioiden myyntiluvut.

GTA V:n suosiota on ylläpitänyt erityisesti pelin verkkoversio GTA Online, johon julkaistaan jatkuvasti uutta sisältöä. Take-Twon mukaan GTA Online onkin jälleen ylittänyt tuotto-odotuksensa edellisellä vuosineljänneksellä.

Vaikka GTA V:n julkaisusta on pian kulunut jo täydet viisi vuotta, ei sarjan seuraavasta osasta liiku toistaiseksi kuin epämääräisiä huhuja. Alta voit lukea kesäkuussa julkaisemamme artikkelin, jossa arvailemme GTA-sarjan tulevaisuuden kuvioita.

Grand Theft Auto V on maailman menestyneimpiä pelejä – nyt ennustamme, millainen GTA VI:sta tulee

Muropaketin uusimmat