Uusimmat

Habbo Hotel kasvoi neljänneksellä

11.01.2011 12:15 Jukka O. Kauppinen

Suomalaissyntyisen virtuaalimaailma Habbo Hotelin menestys jatkui myös viime vuonna. Nettimaailman tekijäyhtiö Sulake rikkoi joulukuussa 2010 kaikkien aikojen myyntiennätyksensä, sillä Habbon virtuaaliesineitä myytiin maailmanlaajuisesti yli 4,5 miljoonalla eurolla pelkästään joulukuun aikana.

Myös koko vuosi 2010 oli yhtiölle kaikkien aikojen paras kaikilla mittareilla. Käyttäjämäärien kehityksen ja pelaajien aktiivisuuden lisäksi Habbon myynti kasvoi noin 25 prosenttia edellisvuoteen nähden. Habbo Hotelia käytti koko vuoden aikana yli 42,5 miljoonaa erillistä käyttäjätiliä (Habbo-hahmoa), jotka viettivät palvelussa yhteensä yli 400 miljoonaa tuntia.

”Habbo Hotel on tälläkin hetkellä hyvin suosittu palvelu erityisesti nuorten teinien keskuudessa ja sen osoituksena käyttäjämäärät kasvavat kovaa vauhtia maailmanlaajuisesti”, kommentoi Sulakkeen toimitusjohtaja Timo Soininen.

”Vuodelle 2011 Habboon on suunniteltu runsaasti uusia mielenkiintoisia toiminnallisuuksia ja parannuksia, joiden ansiosta uskomme, että myynnin ja kannattavuuden kasvu jatkuu hyvänä myös tänä vuonna.”

Vuosi 2010 oli Habbo Hotelin juhlavuosi, sillä palvelu perustettiin tasan kymmenen vuotta sitten syyskuussa 2000. Palvelu on kasvattanut suosiotaan koko olemassa olonsa ajan.

Lisätietoja: www.habbo.fi

Lue myös

Oleg Maddox ja kumppanit keskustelivat simulaatiopelien tulevaisuudesta

Onko NightSky seuraava indie-hitti?

World of Warcraft: Cataclysm (Mac, PC)

Vuoden 2010 epäonnistujat – lukijaäänestyksen tulokset – Final Fantaxy XIV ja Call of Duty: Black Ops

Muropaketin uusimmat