Uusimmat

Haluaisitko 1000 flipperin isännäksi ja asua Las Vegasissa?

13.04.2016 22:00 Jukka O. Kauppinen

Domessakin muutaman kerran käsitelty maailman hienoin retropelipaikka Pinball Hall of Fame etsii uutta isäntää. Siinäpä hei duunipaikka, jossa ei tekeminen lopu, jos vanhat flipperit ovat lähellä sydäntä, meisseli pysyy kädessä ja haluat asua Las Vegasissa.

Maailman suurimman flipperimuseon omistaja Tim Arnold on hieno mies, mutta ikä jo vähän painaa. Kuusikymppinen herra osti ensimmäisen flipperinsä jo 15-vuotiaana, ja sen jälkeen elämä onkin ollut yhtä peliä. Nykyään hänen valtavassa flipperikeitaassaan on yli 1000 flipperiä, ja paikka onkin varsinainen peliharrastajien Mekka.

Mutta aikansa kutakin. Kiva olisi jo eläköityä. Vaan mistäs löydät museolle uuden isännän, joka ymmärtää pelikoneiden päälle ja osaa myös korjata niitä? Siinä se kysymys.

Jos luulet, että sinussa olisi moiseen ainesta, paas pirauttaen Timille. Muutoin kannattanee järjestää vierailu pääkallopaikalle pikapuoliin sen varalta, ettei herran elämäntyölle löydy jatkajaa ja museo suljetaan maailmanloppu-tasoisen huutokaupan jälkeen.

Lähde: Wanted: pinball wizard to care for 1,000 machines and take over hall of fame

Lisätietoja: http://www.pinballmuseum.org/

Lisää aiheesta

Pinball Hall of Fame – flipperimuseo Las Vegasissa

Flipperimuseon aarteet muuttivat uusiin tiloihin, katso video

Pinball Hall of Fame 3D -flipperikokoelmassa yhdeksän klassikkopöytää

Jukka O. Kauppinen

Muropaketin uusimmat