Uusimmat

Hiekkalinnojen rakentelua – ensitestissä Medieval Engineers

18.03.2015 22:00 Jukka O. Kauppinen

Kalle Lounela rakensi linnan. Ja poltti sen. Seuraava romahti itsestään. Kolmas kaadettiin katapulteilla. Mutta sitä se elämä on, jos näet on keskiaikainsinööri.

Hiekkalinnaleikeissä parasta on aina katsoa aaltojen syövän hiljalleen linnasi perustuksia, kunnes koko komeus lopulta romahtaa. Sama on mahdollista Medieval Engineerissä vaikkapa supernuija-barbaareilla. Nämä äijät pistelevät kiviseinätkin palasiksi parilla huitaisulla.

Katapultin väsäys on mahdollista, mutta ei niinkään suotavaa. Fysiikat tuntuivat aika-ajoin olevan liian rikkinäiset puupalikkaleikkeihin, joten pienen testin jälkeen jätin sotakoneiden kehittämisen myöhempään pelikertaan. Yksinkertaisessa kivenheittimessäni silmä lepää, mutta kivi ei kauaa.

Ammuksia voi heittää myös käsipelillä. Tekeleidensä rikkominen näin tuottaa enemmän mielihyvää , sillä isomman rakennuksen romahtaminen on vähintäänkin kaunista seurattavaa.

Lue koko artikkeli: Medieval Engineers – hiekkalinnojen rakentelua Minecraftin hengessä

Lisää aiheesta

Besiege: kaikki paskaksi ja palamaan!

Homefront: The Revolution –ensikosketus – Pohjois-Korean joukot avoimen maailman äärellä

Warhammer: The End Times: Vermintide –ensikosketus osa 1: mitä tekee rahassa rypevä Warhammer-fani? Tietenkin Warhammer-pelin!

Warhammer: The End Times: Vermintide –ensikosketus osa 2: brutaalia cooppausta ja rottamiehiä

World of Warships -ensikosketus – kunnon tykittelyä!