Uusimmat

Hubbard ja Huelsbeck kurkkivat The Last Ninja 2:ta nurkan takaa

24.11.2014 13:31 Jukka O. Kauppinen

Matt Grayn työstämä The Last Ninja 2 –soundtrackin ja muiden miekkosen upeiden retrobiisien uudelleensovituslevitysprojekti etenee muuten huimaa vauhtia. Grayn Reformation-levy sai joukkorahoituksensa kymmenessä tunnissa ja sen jälkeen on saatu aikaan kaikenlaista hienoa.

Sekä levynkannet että huima vinyylinen kuvalevypainos ovat saaneet mahtavat Trevor Storeyn luomat uudet grafiikat, ja jos potti tästä vielä kasvaa, niin Gray tekee jo luvatun uusia C64-sävellyksiä sisältävän ylimääräisen CD:n lisäksi lisää remiksauksia – ja äärimmäisenä huikeutena Rob Hubbard, Martin Galway ja Chris Huelsbeck tulevat myös mukaan. Miettikää! Neljä huikeuden C-64-aikojan supersäveltäjää samalla albumilla!

Gray on julkaissut Soundcloudin kautta jo useampia previkkaversioita levylle työstämistään kappaleista. Tuorein on astetta legendaarisemmasta suomalaisesta tietokonepelistä, nimittäin Sanxionista, tuota Stavros Fasoulaksen ensimmäisestä megahitistä ja ensimmäisestä suomalaisesta kansainvälisestä hittipelistä. Biisin sävelsi alkujaan Rob Hubbard ja hyvän biisin sävelsikin:

 

Lisätietoja: Reformation C64 Track Remakes by Matt Gray (Last Ninja 2)

Lisätietoja: http://www.c64audio.com/reformation.html

Lisätietoja: https://soundcloud.com/mattgrayc64

Lisää aiheesta

Matt Grayn C-64-biisien remasterointiprojekti Reformation sai Kickstarter-tavoitteensa täyteen vuorokaudessa 

The Last Ninja oli vasta alkua – Matt Gray sovittaa uudelleen loputkin SID-hittinsä

Täydellinen annos retromusiikkeja: SIDejä tupla-LP:llä 

Video Games Live soi upeasti mutta vajaalle jäähallille